Menu

Abordeaza o noua strategie de continut

0 Comments


Continut de calitateProiecteaza Site-ul

Pentru inceput trebuie sa angajezi personalul necesar pentru proiectarea, producerea si intretinerea unui site. Pentru a avea un website bine pus la punct, trebuie sa angajezi cel putin 3 oameni, un website developer, un designer si un SEO tehnic.

Acesta este punctul in care te implici cu website developer-ul si designer-ul. Acum ca stii pe ce ar trebui sa te concentrezi cu pagina, poti incepe sa le diferentiezi in sectiuni si subsectiuni.

Multi developeri nu vor lua un proiect pana nu le poti spune de cate de multe pagini vei avea nevoie. Cu cat ai mai multa cunoastere in ceea ce ar trebui sa fie arhitectura terminata, cu cat mai folositor poate fi designer-ul si developer-ul.

Scrie Continutul si Tag-urile

Acum ca ai o lista de cuvinte cheie bine concepute in jurul unor copii cu teme bine puse la punct. In timp ce designer-ul creeaza experienta utilizatorului, iar developer-ul codeaza paginile, scrie copiile.

Foloseste cuvintele cheie in heading si continut fara sa exagerezi, apoi scrie tag-uri care reflecteaza pagina, de asemenea. Aminteste-ti, desi un tag de descriere nu are impact direct asupra pozitiei in motoarele de cautare, poate creste si rata de click-uri daca este scrisa corect.

Comunica cu SEO Tehnic

Inainte ca macar sa te gandesti la lansare, fii sigur ca ai vorbit cu SEO tehnic, pentru a te asigura ca site-ul tau adera cu toate cele mai bune practici necesare, ca ai un table de redirectionare bine configurat, si asa mai departe.

Asa ca, acum ai o abordare mai simplificata in producerea continutului pentru un nou site. Dupa cum probabil ai fi putut ghici, poti folosi aceasta strategie pentru orice continut pe care il produci. Secretul este sa iti amintesti sa te concentrezi foarte mult pe cuvintele cheie, iar succesul iti este garantat. O data cu succesul, fii sigur ca o sa vina si banii.

 

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *