Menu

Adresele URL pentru SEO

0 Comments


Lungimea- adresele URL foarte scurte au tendinta de a obtine performante mai mari printre rezultatele de cautare si au sansa in acceasi masura de a fi copiate sau despartite de a primi in linie partea altor site-uri web.

  • Localizarea cuvintelor cheie- Se pune mai mult pret pe cuvintele dvs. cheie din domeniul dvs. De exemplu “site.com/cuvantcheie” va performa  mai mult decat site.com/dosar/subdosat/cuvantcheie” si este in definitiv mult mai recomandat pentru referintele unei pagini web, chiar daca este vorba despre un factor foarte influent in performanta SEO.
  • Sub-domenii v.s. Pagini- In ciuda faptului ca se utilizeaza cuvinte cheie in sub-domenii este foarte usoara ea poate introduce utilizarea a sub-folderelor unor pagini sau a algoritmului motoarelor de cautare mai bune care promoveaza utilizarea se subfoldere sau pagini mai mult decat utilizarea sub-domeniilor.
  • Separatoarele de cuvinte- Se utilizeaza cratime pentru a separa cuvintele cheie iar de cele mai mult ori se poate utiliza URL-ul dvs. In ciuda faptului ca butonul pentru sublinierea cuvintelor ar trebui sa aiba aceeasi eficienta, incoerenta cu alte  metode a ajuns la concluzia ca este mai indicat sa se foloseasca ingrosarea cuvintelor prin butonul bold. Nu trebuie sa utilizati niciodata cratime um ar fi in cazul “siteuldvsweb.com”. Cu siguranta va fi mult mai bine decat “site-uldvsweb.com”

Elementele <Body> in pagina dvs.

Numarul repetitiei cuvintelor cheie- este imposibil sa putem indica exact de cate ori trebuie sa folositi cuvintele cheie in interiorul paginii. O echipa foarte renumita pentru SEO, numita SEOmoz spune ca foloseste cuvintele cheie de 2-3 ori in pagina, cuvintele scurte si de 4-6 ori cuvintele mai lungi. Ei nu folosesc niciodata de mai multe ori sensul cuantului in continut. De asemenea, ei afirma faptul ca avantajele suplimentare care pot aporta utilizarea expresie cheie din continutul dvs.  trebuie sa fie folosit cu minuscule in raport cu pericolele si cu consecintele care pot incuraja invingerea sistemului prin adaugarea mai multor cuvinte cheie.

Etichete: , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *