Menu

Afla cum interpretezi indexarile in Google

0 Comments


Cu schimbari care se produc in motoarele de cautare cei din lumea marketing-ului ar putea sa fie surprinsi de situatie si poate panicati. Whiteboard Friday vine cu explicatii clare despre un astfel de caz. Asta pentru ca o data ce pozitia 2 se tranforma in 6 sau poate un numar mai mare intervine absolut normal intrebarea si dilema despre ce s-a intamplat.

Google schimba pozitiile ca intr-un carusel si asta se intampla frecvent; sunt ca niste teste si cand rezultatele convin pozitiile se stabilizeaza. Este ca un tipar si o data observat poti deja sa te gandesti care este cea mai buna strategie pe care sa o aplici. Observa de asemenea ce explicatii sau franturi de informatii poti sa ai de la Google. In unele cazuri aduce informatii clare alte ori este absent din acest punct de vedere. In acest caz informatia de valoare a fost ca data 4  iulie marcheaza sfarsitul acestei schimbari. O informatie de valoare pentru a lasa lucrurile asa cum sunt si a incepe o analiza abia dupa ce totul s-a stabilizat. Mergand mai departe sunt 3 lucruri de care sa tii cont. Asta vizeaza numarul de pagini, numarul de cuvinte cheie si numarul total de cautari.

Ce  vei face daca vei observa ca rangul nu a scazut insa numarul de pagini cu una sau mai multe vizite de la Google a scazut? Cum asta va afecta per total traficul iti pui problema de indexare. Sunt cazuri in care te gandesti ca poate anumite strategii SEO vor ajuta. Poate fi vorba de cuvinte cheie pentru care s-a pierdut rang; noi pagini de continut, actulizarea continutului, cum sa castigi linkuri si semnale sociale sunt pas cu pas o prezenta in gandire.

Indiferent de ce face Google de la actiunea in sine la cum te poate influenta pe tine trebuie sa fii atent, activ, sa gandesti inteligent.

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *