Menu

Avantajele si dezavantajele unui sistem de incalzire in pardoseala

0 Comments

sistem de incalzire in pardoseala

Inainte de a face o investitie atat de mare si de importanta precum e un sistem de incalzire in pardoseala, iti recomand sa te informezi bine. Nu te pripi, caci risti sa iti regreti la un moment dat decizia. Eu sunt deja posesorul unui astfel de sistem, asa ca voi impartasi si cu tine cateva din experientele pe care le-am avut de cand l-am achizitionat.

sistem de incalzire in pardoseala

La fel ca orice alt produs, prezinta atat avantaje, cat si dezavantaje. Cu toate acestea, din punctul meu de vedere, un sistem de incalzire in pardoseala, precum al meu, cel de la saluscontrols.ro, reprezinta cu adevarat o investitie avantajoasa.

Principalele avantaje ale unui sistem de incalzire in pardoseala

  • Confortul sporit reprezinta, din punctul meu de vedere, cel mai important avantaj al unui sistem de incalzire in pardoseala. Acum pot sa umblu descult prin casa, caci temperatura de la sol este mereu una ideala. O astfel de investitie e recomandata a fi facuta mai ales de catre adultii care au si copiii. Cu totii stim cat de neascultatori sunt cei mici cand vine vorba de purtarea papucilor de casa; asadar, nu mai sunt atat de predispusi sa raceasca.
  • Are o durata foarte lunga de viata. Atunci cand este intretinut in mod corespunzator, durata sa de viata intrece chiar si 35 de ani. Asadar, reprezinta intr-adevar o investitie de lunga durata, in comparatie cu un radiator, care rezista aproximativ 20 de ani. .
  • Caldura se mentine in interior o buna perioada de timp. Pardoseala retine caldura in partea inferioara a camerei, asa ca in locuinta va fi un confort termic de neegalat.
  • Cu ajutorul unui sistem de incalzire in pardoseala se fac si o serie de economii semnificative de energie electrica.
  • Persoanele care sufera de anumite alergii, din cauza prafului de exemplu, nu vor mai fi atat de expuse. In cazul unui sistem de incalzire in pardoseala, aerul nu este impins prin diferite conducte sau gauri de aerisire. Asadar, praful nu este imprastiat in interior, astfel ca inclusiv calitatea aerului este imbunatatita.
  • Nu mai sunt necesare caloriferele, astfel ca in casa va fi mult mai mult spatiu. Pe langa faptul ca sunt mai putin eficiente in a degaja caldura in interior, calorifere nu au nici o parte estetica extraordinar de placuta.
  • Sistemele de incalzire in pardoseala nu produc zgomot si totodata sunt adaptabile pentru mai multe tipuri de pardoseli, precum: parchet, piatra, mocheta, gresie etc.

Dezavantajele sistemului de incalzire in pardoseala

  • Costul initial al unui sistem de incalzire in pardoseala este destul de piperat. Totusi, atunci cand se vor face cateva economii, oricine isi va permite sa isi monteze unul in propria locuinta, indiferent ca e vorba de bloc sau de casa.
  • Instalarea unui sistem de incalzire in pardoseala implica o atentie sporita. Un om fara prea multe cunostinte in domeniu nu va fi capabil sa duca la bun sfarsit aceasta sarcina. Pentru un rezultat de exceptie, necesita o indemanare buna, dar si cunostinte in domeniu.
  • Uneori este necesara chiar si prezenta unui radiator suplimentar pentru a se putea obtine o temperatura optima. Totusi, atat timp cat sistemul e achizitionat de la un comerciant de incredere, astfel de informatii se pot afla din timp.

Asadar, este chiar avantajos sa investesti intr-un sistem de incalzire in pardoseala. Daca iti doresti sa il gasesti pe cel mai potrivit pentru tine, iti recomand cu incredere sa vizitezi pagina web saluscontrols.ro. Mie mi-a fost de mare folos atunci cand am ales sa pornesc in cautarea unui astfel de sistem. Este o investitie buna, pe care nu ma regretat-o nicio clipa. Acum am parte de mai mult confort termic in casa mea.

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *