Menu

Beneficii SEO din HTML5

0 Comments


HTML5 SEONu vreau sa-mi creez o impresie ca HTML5 este rau pentru SEO. Pentru unele website-uri, mai ales cele care se bazeaza foarte mult pe Flash, SEO este un dar din cer. Daca ai un website care este realizat doar din Flash, vei vedea cu siguranta beneficiile de a te orienta catre HTML5.

In primul si in primul rand, robotii motoarelor de cautare vor fi capabili sa se furiseze pe site-ul tau si sa-ti indexeze continutul. Tot acest continut care este momentan incorporat in animatii va fi citibil pentru motoarele de cautare. In teoria SEO fundamentala, acest aspect al lui HTML5 va face minuni pentru abilitatea website-ului tau de a conduce traficul de cautare organic.

Un alt beneficiu de a folosi HTML5 este ca tinde sa genereze link-uri. Luni, Facebook si-a lansat aplicatia HTML5 demult asteptata pentru iPad. Pandora si-a lansat recent o noua versiunea a music player-ului in HTML5. Platforma de gaming, Zynga, si-a lansat recent 3 noi jocuri HTML5 ce vor rula in browserele mobile.

Tot mai multe stiri sunt scrise in fiecare zi despre website-uri relansandu-se pe HTML5 sau cu caracteristici HTML5. Sa fii pe marginea care conduce a noii tehnologii este grozav pentru utilizatori, dar nu uitati de link-building, aspecte generate de presa asupra miscarilor de acest gen.

In sfarsit din perspectiva de uzabilitate, HTML5 are abilitatea de a transforma cum utilizatorii interactioneaza cu website-urile. Website-urile care sunt bogate in media, au de castigat cel mai mult, in timp ce sunt cateva noi elemente in HTML5 care permite difuzarea mai usoara audio si video, mai ales pentru platformele mobile.

Pana acum, suntem resemnati cu faptul ca iPhone si iPad nu vor suporta niciodata Flash. Dar nu e nici o problema, fiindca acum avem HTML5. Producatorii pot sa-si incorporeze acum audio si video fara sa trebuiasca sa-si faca griji despre compatibilitatea browserului sau capabilitatile platformei.

 

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *