Menu

Care sunt cele mai bune sfaturi SEO pentru 2014

0 Comments


Pentru anul 2014, SEO se schimba complet. Astfel, simtim nevoia sa identificam cele mai bune practici SEO pe care oricare agentie ar trebui sa le adopte.

In primul rand, va trebui sa identificati cea mai mare problema a clientilor vostri cerand feedback de la echipele de vanzari si support. Scrie planul pentru continut in jurul acestor probleme si pe baza raspunsurilor.

Ramai sincer. Focuseaza-te pe generarea unui continut de calitate creand site-uri care chiar ajuta utilizatorii si evita sa folosesti tactici vechi de link building. Daca de exemplu creezi o aplicatie trasnet, categoric vei atrage link-uri de calitate fara sa faci nimic suplimentar decat sa-ti promovezi acea aplicatie.

Fii o autoritate. Nu incerca sa vorbesti despre tine si despre faptul ca esti mai bun decat competitia. Nu folosi doar un blog al companiei pe care sa pui anunturi. Nimeni nu va voi sa le citeasca. Adauga valoare si incearca sa-ti educi audienta.

Nu-ti fa griji daca esti unic ci fa-ti griji daca nu esti mai bun decat competitia. Castiga-ti atentia si dezvolta-ti reteaua. Creaza continut si incearca sa-l distribui prin persoane influente in industria ta. Brand-urile care castiga media de partea lor, vor fi cei mai mari castigatori din punct de vedere SEO.

Pentru a face asta, construieste o retea de writeri, bloggeri si influenceri care sa te recomande. Considera linkbuilding-ul ca altceva. Metodele vechi nu mai tin si o sa-ti aduca mai devreme sau mai tarziu, penalizari.

Cel mai greu este ca fiecare link sa fie de fapt o relatie business si asta e cel mai greu de facut. Cu cat mai mult timp si efort pui in crearea relatiilor, cu atat mai mult aceste relatii iti vor fi de folos, inclusiv prin castigarea unor link-uri de calitate.

Calitatea trebuie sa fie la cel mai inalt nivel, din toate punctele de vedere. Asta e scopul!

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *