Menu

Cautari platite pentru atragerea de clienti in magazine

0 Comments


Sarbatorile se apropie cu pasi repezi, nu-i asa ca este un moment minunat sa incepem sa cautam modalitati prin care sa ne crestem vizibilitatea su sa atragem trafic in cadrul magazinelor online? Pentru cumparatori, shoppingul online este simplu si necesita nu prea mult efort, insa exista cateva inconveniente. Returnarile de produse ne pot strica tot cheful, a plati pentru transportul peste mari si tari este aiurea si a astepta ca un colet sa vina de foarte departe iarasi este foarte rau.

De aceea si pentru multe alte motive, nici nu mai este de mirare ca oamenii inca prefera sa faca achizitii din magazinele fizice, decat sa-si bata capul cu cele online. Din punctul de vedere al unei afaceri, a atrage clienti in cadrul magazinelor fizice asigura oportunitatea de a-i lega de brand intr-un fel in care nu se poate intampla in mediul online. Consumatorii care cumpara in mediul online, pe site-uri si magazine, si in magazinele fizice, valorifica mai mult cu 30% viata decat cumparatorii care se folosesc doar de un singur mediu.

Cum se poate ca publicitarii sa motiveze consumatorii si cumparatorii sa vina in cadrul magazinelor fizice in loc de a intra pe cele online?

Nici nu este de mirare ca apropierea unei persoane de un anumit magazin cantareste foarte mult in ceea ce priveste deciziile acesteia de cumparare. Datorita acestui lucru, este benefic a fi stabilite anumite repere geografice in jurul locatiilor magazinelor pentru a atrage mai mult oamenii care locuiesc sau se afla in preajma lor.

In functie de locatia unui magazin, distanta pe care oamenii o vor parcurge pentru a ajunge acolo va varia in mod constant. Un magazin de tip Kaufland poate va fi vizitat mai des pentru ca se afla in apropierea unui bloc de locuinte sau unui cartier de blocuri, insa sunt oameni ca vor prefera sa mearga pana la mall chiar daca este mai departe pentru ca exista mai multe locuri de achizitionare si diversitate mai mare.

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *