Menu

Ce e nou in WordPress 3.9

0 Comments


WordPress 3.9 a fost lansat de curand cu o multime de imbunatatiri. Suntem bucurosi sa va anuntam ca toate plusurile incluse in versiunea Beta, exista acum in varianta finala a noului update. In acest articol va vom arata toate functiile noi ale noului WordPress 3.9.

Nota: WordPress 3.9 este un update major asa ca nu se va actualiza automat ci va trebui sa initiati manual actualizarea.

Imbunatatiri ale editorului

WordPress livreaza propria versiune de editor TinyMCE. Exact ca WordPress, TinyMCE este un soft open source care recent a avut parte de o multime de imbunatatiri.

De asemenea, pana in prezent, pentru a adauga o imagine in articolul dvs. trebuie sa apasati un click pe butonul “adaugati media”, apoi sa incarcati imaginea si mai apoi sa adaugati imaginea in functie de alegerea dvs. si sa depozitati o interfata a editiei a acelui text. In ziua de astazi, exista mai multe oportunitati sa castigati timp si sa manipulati economiile.

Editarea imaginilor sau simple fotografii

Niciodata nu vom putea spune ca este simplu sa redimensionam fotografiile. Acum, este suficient sa reducem folosind un simpul click pe unul din punctele care se afla in jurul imaginilor. De asemenea, daca vom apasa creionul care apare in subsolul paginii veti putea modifica legenda, titlul si chiar sa faceti o aliniere de fisiere media.

Posibilitaea de a previzualiza galeriile foto

Pana sa se creeze o galerie puteti sa previzualizati in mod direct editorul textului fara sa treceti in functiune sau s apuenti in aplicare acest lucru.

In concluzie, aceasta versiune de WordPress va va simplifica viata si ne va permite sa castigam foarte mult timp. Veti intelege ca acest lucru se va desfasura intr-o ordine logica care deschide si amelioreaza functionare butoanelor si va va permite editorilor de continut sa se concentreze foarte mult pe productia pe care urmeaza sa o efectueze si nicidecum pe parte tehnica a ei.

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *