Menu

Ce inseamna continut de calitate din punct de vedere SEO

0 Comments


A scrie continut de calitate nu inseamna numai talent. Nu este doar inspiratia si stilul original de a scrie. Din punct de vedere SEO sunt anumite aspecte de care sa se tina cont. In beneficiul tau ca si calitate, in beneficiul afacerii si brandului tau. Contand pe acesta ca si strategie de marketing online Google are anumite referinte cand clasifica un continut pe trepte calitative. Astfel ca se ia in considerare:

  • Continutul lung. Nu se merge pe principiul vorba multa si pentru nimic ci mai degraba din ideea ca acel text sa explice, sa detalieze, sa aduca informatii precise care in mod real ajuta. E ca si cand ai amagi pe cineva cu un sfert dintr-un desert. Si la acelasi capitol ceea ce nu ar mai trebui mentionat este nevoia de originalitate si cea de corectitudine. Reflecta faptul ca stii ceea ce spui astfel ca aceste doua referinte sunt absolute. 
  • Legaturi catre alte site-uri, calitative desigur. Cel care are ca si tinta drumul calitatii in ceea ce face recunoaste valoarea. Astfel ca prin aceasta metoda este clar ca faic parte din categoria celor grei. Sa faci guest post este ceea ce iti va aduce numeroase beneficii, pentru a castiga autoritate si influenta. Astfel faci legaturi catre site-ul tau, faci author rank si totodata ca intr-un lant de elemente ce depind unele de altele iti cresti rank-ul. Brandul tau devine mai cunsocut caci ii cresti expunerea.
  • Continut video si imagini. Sunt o alta forma de prezentare, captivanta de asemenea, care vor genera o expunere mai mare din punctul de vedere al altor motoare de cautare, spre exemplu Youtube.

Pentru ca modernul aduce numeroase posibilitati promovarea unui brand se poate realiza pe mai multe platforme in acelasi timp. Indiferent de modul in care o vei face conteaza insa sa generezi continut de calitate care sa tina cont de referinte precum cele mentionate.

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *