Menu

Cele doua mari tipuri de promovare

0 Comments


In mediul online, cand vorbim exclusiv de promovarea unui site, identificam in linii mari, doua tipuri importante de promovare: promovarea pentru vizitatori si promovarea seo. Astazi voi vorbi cate putin despre ambele tipuri de promovare, in functie de cunostintele mele dobandite pana acum in acest vast domeniu.

Bineinteles ca ideile sunt oarecum puerile si de baza insa pentru toti cei noi in mediul online, respectarea acestor doua linii mari e un bun punct de plecare pentru promovarea eficienta a unui site.

Promovarea pentru vizitatori

Promovarea pentru vizitatori este reprezentata in primul rand de tot ce insumeaza site-ul tau. Dupa ce ai identificat publicul tinta, trebuie sa incepi sa scrii pentru ei si asta chiar daca pe moment ei inca nu sunt acolo. Trebuie sa incepi incetul cu incetul sa te faci cunoscut pe nisa ta si un bun punct de plecare il reprezinta continutul calitativ.

Urmeaza bineinteles toate celelalte aspecte ale unui site cum ar fi design-ul si tot ce vede un utilizator atunci cand ajunge pe site-ul tau. Dupa ce ai inceput sa creezi continut calitativ, trebuie sa identifici locurile in care s-ar putea afla publicul vizat de tine. Ca idee de star, puteti incepe cu crearea unor fan page-uri pe Facebook si Google+ si integrarea plugin-urilor de share si a widget-urilor de like si + pe site-ul tau.

Astfel, utilizatorii care te vor vizita, daca gasesc continutul interesant vor avea posibilitatea sa dea like si + pentru a fi la curent cu noutatile si de asemenea vor putea sa distribuie piesele tale de continut pentru ca ele sa poata fi descoperite si de alti potentiali vizitatori.

Promovarea seo

Promovarea seo este reprezentata de toti acei pasi prin care continutul si site-ul tau implicit ajunge cat mai sus in cautarile Google. Gandindu-te la ce ar putea publicul tau targhetat pe Google, trebuie sa scrii exact pe acele subiecte si sa obtii link-uri si recomandari importante din partea unor autoritati (site-uri importante) pe nisa ta.

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *