Menu

Cercetarea cuvintelor cheie

0 Comments


Cuvinte CheieIn timp ce SEO face parte din vietile noastre de zi cu zi, procesul de obtinere in cercetarea cuvintelor cheie nu au fost niciodata mai usor. Totusi, din ceea ce stim, cercetarea cuvintelor cheie este critica oricarui efort SEO. In timp ce poti gasi procesul de dezvaluire si selectare a celor mai potrivite cuvinte cheie pentru optimizarea site-ului tau poate fi atat de minutios, nu trebuie sa fie. Folosirea informatiilor din meniul de cautare al site-ului tau iti poate salva timp si furniza cuvinte cheie aditionale pentru considerare.

Realizarea unei liste de cuvinte cheie pentru a fi folosite in SEO traditional implica descoperirea termenilor pe care oamenii ii cauta pe motoarele de cautare, cat de des, si care alte site-uri apar pentru acei termeni. Cuvintele cheie pe care le descoperi trebuie sa aiba sens pentru afacerea ta, intrucat te bazezi pe ele sa imbunatatesti clasarea naturala in motoarele de cautare si sa furnizezi trafic spre site-ul tau. Cu toate acestea, determinarea celui mai bun amestec de termeni nu este usor. Termenii de cautare folositi sunt la fel de variati cum le folosesc oamenii. De fapt, Google estimeaza ca de la 20 pana la 25 la % din cautarile care le obtine sunt unice. Volumul poate fi o bariera, numarul mare de termeni de cautare unici pe care le atrag multe site-uri fac dificil de monitorizat si sa analizezi trendurile in termeni de folosire a consumatorului.

Ai poate folosi unul din numerele de unelte disponibile pentru a ajuta cu dezvoltarea cuvintelor cheie, cum este Google Adword Keyword Toole, Keyword Discovery sau Wordtracker. Dar aminteste-ti, cuvintele cheie te ajuta sa generezi inca sunt educate in prevederea modurilor in care clientii potentiali ar putea ajunge la site-ul tau, si nu garanteaza sa creasca traficul. Poti semnificativ sa oferi putere listelor tale cu cuvinte cheie cu termeni pe care clientii tai chiar le folosesc.

Etichete: , , , , , ,