Menu

Continutul conteaza deci cum sa ai un author rank satisfacator

0 Comments


La fel cum paginile de internet au acel page rank pe care Google il ofera ca o scara de importanta pentru fiecare se pare ca se va adauga in curand o noua forma de clasare a fiecarui site. Este vorba de author rank care vine cu o serie de factori ce va influenta pozitia ta. Nu sunt multe si mari diferente fata de ceea ce page rank inseamna insa nu este nici simplu sa ajungi in punctul dorit.

Google + conteaza destul de mult ca si alte platforme de socializare. Pentru ca author rank se refera la relevanta si importanta ca scor oferita unui autor de continut al unui site se tinteste catre activitatea sa in lumea media. De la Twitter la Facebook va conta tot ceea ce tine de impartasirea de continut. Poate fi vorba de like-uri, de comentarii ale celor care citesc continutul tau. Aprecierea din toate punctele de vedere poate fi povestea pe scurt a ceea ce conteaza in acest sens. Insa surpriza vine din rapiditatea cu care se vor alerta prietenii din lumea virtuala pentru a citi, distribui un continut postat de un autor, un factor care se pare ca va conta pentru Google la author rank-ul oferit.

Pe langa acestea exista parti ce vor conta atat pentru page rank cat si pentru author rank. Pentru a le imbunatati pe amandoua primordial va fi sa ai un continut de calitate. Nu te baza pe copy paste, chiar daca nu tu vei fi cel care se va ocupa de crearea de continut fa o regula din nevoia de a veni cu o varianta proprie. De asemenea, gandeste-te ca tu vei fi cel care citeste si atunci inca de la bun inceput trebuie sa fii captivat pentru a continua sa citesti, sa savurezi textul pana la ultima fraza. Un titlu adecvat, un cont Google + optimizat iti vor aduce succesul pas cu pas.

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *