Menu

Continutul conteaza mai mult decat crezi

0 Comments


Nu este de ajuns sa ai un site atragator daca ceea ce contine cu referire la text nu corespunde cu cerintele de informare. Desi initial consideri ca partea de text este cu mult mai jos ca si importanta in a crea promovarea afacerii tale online lucrurile nu stau asa.  Pe aceeasi lungime de unda cu page rank-ul si modalitatile de a-l imbunatati importanta continutului site-ul tau trebuie sa fie o preocupare.

In acest proces de actualizare exista anumite parti de care sa tii cont. In primul rand este vorba de actulizare frecventa. Numai asa poti oferi clientilor, vizitatorilor un continut calitativ, sa ii tii la curent cu tot ce se intampla si apreciarea din acest fapt sa nu intarzie sa apara. Mai mult decat atat, atat timp cat nu vei fi in “pas cu moda”, nu te vei adapta schimbarilor ce apar, nu vei actualiza continutul tau site-ul respectiv va pierde din page rank, va scadea ca si pozitie in motoarele de cautare. Ca intr-un lant al slabiciunilor asta va rezulta in numar scazut de vizitatori, de clienti iar afacerea ta va avea de suferit, va ramane intr-un con de umbra.

Cum faci actualizarea de continut? Tinand cont atat de continutul static cat si de cel dinamic actulizarea va veni cu informatii proaspete tot timpul. De la informatiile de baza care ii va ajuta pe posibilii tai clienti sa te gaseasca si pana la ultimele detalii de contact, de oferte trebuie sa mentii un nivel de informare calitativ si relevant. Si in numele acestei nevoi ai putea sa tii cont si de “aparitia” ta pe diferitele platforme de socializare, Facebook, Twitter. Lumea virtuala este un plus pentru a te face cunoscut, acum cand internetul cunoaste alte dimensiuni, cand face parte din viata noastra si aduce informatia mai aproape si mai usor.

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *