Menu

Credibilitatea unui blog

0 Comments


Masoara credibilitateaCredibilitatea insuficienta submineaza marketingul digital, in special printre SEO care acum produc sau promoveaza continut ca parte din job-ul lor. Oamenii nu vor distribui continut care nu este credibil, stiu ca lucrurile care le distribuie se reflecta asupra lor si au un impact asupra credibiltatii sale. In timp ce importanta credibilitatii este mentionata in trecut, putine s-au spus despre cum s-o obtii.

Iti construiesti credibilitatea oferindu-i semnale unui cititor ca poti fi de incredere. Semnalele increderii pot veni de la autori, site, si din insasi continut. Fiecare semnal va apela la diferiti cititorii in contexte diferite, dar vin la un loc pentru a face continut care este destul de credibil pentru a fi distribuit.

Credibilitatea de expert vine din detinerea cunostinelor pe care altii nu le au. Oamenii vor experti pe care ii pot intelege si in care pot avea incredere, mai ales cand incerc sa inteleaga complexitatea sau ambiguitatea subiectelor, cum este noua tehnologie, inginerie, stiinta avansata sau drept.

Un studiu a descoperit ca, continutul eficient a fost corelat cel mai mult cu estimarea credibilitatii utilizatorilor sau a blogului. Nu poti oferi o buna cunoastere asupra unui subiect de care nu stii prea multe, atat de evident incat trebuie sa fii un expert sau sa angajezi unul.

Daca expertul tau nu are stiri de ultima ora, el sau ea, trebuie sa furnizeze analiza a calitatii si opinii pentru a adauga orice valoare. Cel mai de succes continut ce nu este o stire, este o opinie sau o analiza, atat verbala, grafica sau textuala.

Daca creezi videoclipuri sau continut de tip text pentru site-ul tau, expertul ar trebui sa fie capabil sa exprime cu adevarat subiecte intr-un mod in care cititorii pot urmari si intelege. Daca nu se poate acest lucru, pune unul din content writerii tai sa ia un interviu unui expert pentru a alcatui continut.

 

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *