Menu

Criterii si page rank-ul- cum gandeste Google

0 Comments

Schimbarile ar trebui sa aduca un aer proaspat. De cele mai multe ori. Insa cand vine vorba de criteriile celor de la Google expertii SEO sunt mai mult decat testati in abilitati si rabdare. Asta pentru ca schimbarile vin sa complice pur si simplu situatia. Google spune ca orice link ce este menit sa manipuleze page rank-ul nu este unul adecvat normelor. Fara sa incurajeze o activitate menita sa faca o manipulare practic Google loveste in moalele capului toti expertii SEO caci asta se face prin procesul de link building pe acest segment. Devine din ce in ce mai clar ca va fi tot mai greu sa se tina pasul cu toate aspectele ce se impun de la Google, reusind in acelasi timp sa se creasca si page rank-ul.

Dar punandu-te in locul motorului de cautare nu vei gandi poate la fel? Ti-ai pus intrebarea cum ai vedea lucrurile daca tu ai fi Google? Poate ca ai vedea in expertii SEO o amenintare pentru promovarea prin click. Ei mai buni, tu mai alert din acest punct de vedere. Si totusi fara sa fie eliminati complet se fac pasi mici si siguri. Spre exemplu stabilind un numar care sa reflecte calitatea unei campanii SEO de la 1 la 10 campaniile ce nu fac parte din top, locurile 9 si 10, sunt vizate pentru Google sa fie eliminate. Si in mare parte acesta incearca eliminarea prin folosirea de algoritmi.

Pentru strategia pe care optezi daca asta inseamna sa folosesti link-uri acestea trebuie sa fie de tipul “nofollow” pentru a se considera concludent pentru intentiile sale. Si care sunt pana la urma beneficiile unui expert SEO  din criteriile ce se impun la ora actuala pentru page rank? Practic nu exista asa ceva. Pe langa faptul ca trebuie sa incerci sa le faci pe plac celor de la Google este aproape frustrant sa stii ca poti sa iti pierzi page rank-ul din clipa in clipa, indiferent daca urmezi marcajele curente sau nu, acestea fiind intr-o permanenta schimbare.

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *