Menu

Cum ne promovam online-ul in offline

0 Comments


Personal inca sunt de parere ca si te tine de online, inca poate fi promovat inteligent si cu succes si in mediul offline. Ma refer aici mai exact la toate modurile in care in viata de zi cu zi inca iti poti promova un site. Astazi impartasesc cu voi crezurile mele despre acest subiect.

In primul rand, viata de zi cu zi inseamna contacte, comunicare si posibilitati nelimitate. Astfel, ar fi pacat sa nu profitam de toate acestea pentru a obtine cele mai bune rezultate in online. indiferent de ce tip de site ai, nu cred ca in offline nu se gaseste o modalitate in care sa poti promova acel site.

Cand eram in liceu, la un profil de jurnalism, am reusit in doua moduri sa ajung la o performanta de +600% vizitatori pe site-ul meu si al unei colege, site despre media, jurnalism, gadget-uri si alte lucruri mai mult sau mai putin personale. Era la un moment dat in scoala o ocazie importanta pentru care clasele de jurnalism organizau un eveniment dragut, cu multe scenete, prezentari, scurt metraje, etc.

Atunci ne-am gandit noi ca putem foarte usor sa facem lumea sa afle de site-ul nostru, sa ne citeasca, indrageasca si cel mai important, sa ne distribuie in grupurile fiecaruia de prieteni. Astfel, in cadrul acelui eveniment am organizat o parte draguta sponsorizata de site-ul nostru. In primul rand am organizat o tombola pentru toti participantii la eveniment. Tombola consta intr-o extragere de 3 bilete care daca raspundeau la intrebari ce tineau de jurnalism si domeniile abordate de noi pe site primeau diverse cadouri, stick-uri, un telefon, stickere etc.

Mai mult decat atat, toate afisele cu evenimentul in sine aveau afisate logo-ul si adresa site-ului nostru cat si faptul ca era sponsorizat de noi. Am facut o oarecare investitie insa in comparatie cu rezultatele aduse, era una mica. Mai multe in articolul viitor.

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *