Menu

Cum publici pe un blog-site

0 Comments

Am foarte multa vreme de cand sunt in online, de cand scriu despre seo, promovare si optimizare si inca nu am tratat pana acum un subiect legat de continutul unui site si de actualizarea acestuia. Astfel, incep prin a spune atat celor care abia isi fac simtita prezenta in online cat si pentru cei care sunt aici de mult si nu stiau un lucru interesant: consistenta este prima cheie a optimizarii.

Da, consistenta cu care publici este foarte importanta din mai multe puncte de vedere si in randurile ce urmeaza, vedem de ce.

Pentru SEO

Da, poate cea mai mare importanta a consistentei o reprezinta cea pentru SEO. Astfel, inainte sa scrii si sa tot publici, gandeste-te serios la frecventa cu care poti publica. In acest fel, vei evita o saptamana in care publici zi de zi si una in care publici doar un articol, Google iubeste consistenta si aceasta va fi un semnal pentru ei, pentru indexare si pozitionari.

Daca poti scrie un articol pe zi, scire un articol pe zi. Daca scrii neregulat, vezi cam cat pti scrie intr-o saptamana si programeaza articolele pentru a fi publicate la intervale egale de timp.

Pentru vizitatori

Consistenta in publicare este un factor foarte important si pentru vizitatorii site-ului sua blog-ului tau. Gandeste-te doar la exemplul de mai sus in care intr-o saptamana ai publicat zi de zi si intr-una doar un articol. Acest lucru iti deruteaza vizitatorii si poti ramane rapid fara ei. In schimb, ofera-le consistenta dupa care se vor ghida, isi vor face programul si astfel, oricand vor intra pe site-ul tau, vor sti ca trebuie sa vada ceva nou pentru ca au trecut x zile.

In WordPress, articolele sunt usor de programat astfel incat le poti scrie oricand acolo chiar daca nu le publici la momentul respectiv.

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *