Menu

Cum sa castigi link-uri oferind lucruri gratuite

0 Comments


Exista persoane pasionate de oferirea lucrurilor gratuite. Interesanta este psihologia din spatele acestor gratuitati: oferi ceva gratuit si apoi astepti sa vezi ce primesti in schimb. Oamenii vor fi foarte incantati de gratuitati si astfel, rezultatele primite vor fi de multe ori mai bune decat cele dintr-o strategie clasica de marketing.

Astazi vom vedea cum oferirea lucrurilor gratuite iti pot garanta o multime de link-uri pentru site-ul tau.

Atentie!

Nimic din ce vom scrie mai jos nu este garantat. Un blogger sau un jurnalist s-ar putea sa nu fie incantat de produsul pe care il oferi gratuit si sa scrie ceva rau despre asta. Cu toate aceste insa, in marea majoritate a cazurilor opiniile sunt pozitive. De multe ori chiar si opiniile negative pot fi bune. Daca produsul oferit a fost unul bun si sunt persoane care stiu asta, iti vor sari in ajutor si vor tine discutia deschisa, astfel incat vei genera si mai mult continut si mai multe link-uri pentru tine.

Nimic nu e gratuit

Daca cineva ofera ceva gratuit e normal sa astepte ceva in schimb. De la aparitii in media la opinia publica, orice rezultat e asteptat. Trebuie sa ai ceva in minte: nimeni nu iti cumpara pranzul fara sa astepte ceva in schimb. Fie ca vor sa discute despre afaceri, sa te impresioneze sau sa te faca sa vii la un eveniment, o gratuitate e menita sa-ti atraga atentia.

Trebuie sa ai grija insa ca obiectul/serviciul/metoda de entertainment pe care o pui la dispozitie sa fie de interes. Daca nu le vei atrage atentia cu ceva ce vor, nu vei primi nimic in schimb.

Deasemenea nu uita ca toata lumea vrea mereu ceva nou. Astfel, daca le pui in fata ceva nou din domeniul lor, ceva interesant legat de asta, sigur vor fi foarte incantati.

 

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *