Menu

Cum sa creezi o galerie de imagini in WordPress- Partea 3

0 Comments


Odata ce ai activat plugin-ul de care aminteam in finalul articolului trecut, Carousel without jetpack, el va functiona fara nici un fel de setari, fara sa trebuiasca sa configurezi ceva. Doar mergi la Gallery post si da click pe o imagine din galerie pentru a o vedea in actiune.

Sunt totusi cateva mici setari pe care le poti face plugin-ului. Pentru a-l configura, pergi la Settings respectiv media si da scroll in jos pana la Image Gallery carousel. Daca nu, doar dezactiveaza datele exif direct din optiunea de vizualizare a plugin-ului corousel view.

Configuration options for Carousel Image Gallery plugin

Sunt si cateva alte plugin-uri pentru a crea galerii cu imagini, in WordPress, galerii care sa arate uimitor de bine. Totusi, pentru cei mai multi utilizatori ai WordPress, pentru cei care au doar un blog de pasiune sau un site mai static, care nu cere prea multe poze, optiunea de baza pentru a crea galerii de imagini, inclusa in Wordpres e suficienta pentru diverse nevoi. Totusi, daca nu te deranjeaza sa te joci putin cu codurile, atunci poti face cateva modificari interesante pentru a schimba diverse lucruri, cum ar fi si modul in care apar imaginile in galerie.

Totusi, daca aveti un site pe care incarcati regulat foarte multe imagini, un astfel de plugin nu mai este suficient. De ce aveti nevoie insa in primul rand, este o tema pentru site-uri cu fotografii pentru ca galeriile tale sa fie afisate in cel mai profesionist mod cu putinta.

Tu ce tipuri de plugin-uri folosesti pentru a afisa galerii de imagini in WordPress? Impartaseste cu noi printr-un comentariu. Daca ai intregari sau sugestii, lasa un comentariu la sfarsitul acestui articol.

Speram ca v-am fost de folos in incercarea de a crea o galerie de imagini in WordPress. Nu ezitati sa distribuiti acest link daca sunteti de parere ca ar fi util si pentru altcineva.

 

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *