Menu

Cum sa creezi o galerie de imagini in WordPress

0 Comments


Ok, sa zicem ca ti-ai cumparat o imagine nou nouta si vrei sa impartasesti cu toata lumea fotografii din ultima vacanta direct pe blogul tau? O idee numai buna insa cum sa adaugi imaginile in asa fel incat sa arate frumos, intr-o galerie, aranjate? Cei mai multi incep sa caute plugin-uri WordPress care ii va ajuta in crearea unei galerii in WordPress insa nu ai neaparata nevoie de un plugin pentru asta. WordPress are o functionalitate incorporata prin intermediul carei poti crea o galerie insa foarte multi utilizatori WordPress, nu stiu de ea. In acest articol, va vom arata cum sa creati o galerie de imagini in WordPress. Scopul este sa adaugi imaginile in galerii care arata simplu si frumos. Va vom ajuta si sa realizati un slideshow cu aceste imagini, pentru o experienta cat mai placuta in full-screen.

Crearea unei galerii de imagini in WordPress

Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa creezi un nou post. Alternativ, daca doresti sa adaugi galeria intr-un post existent, doar mergi la acel post si editeaza-l. Odata ce esti in ecranul de editare, trebuie sa dai click pe butonul Add Media.

Asta va deschidea WordPress Media Uploader. Acum trebuie sa dai click pe Create Gallery pe care il vei gasi in partea stanga sus. Pentru a adauga imagini in galerie le poti fie incarca di computer fie adauga din imaginile existente deja in galerie (imagini care au fost incarcate anterior pe site). Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi imaginile pe care le vrei, prin click pe fiecare in parte. Asta va adauga o bifa fiecarei imagini in parte, exact ca in imaginea de mai jos.

Uploading images to create a gallery in WordPress

Curios sa afli cum trebuie sa faci in continuare? Urmareste site-ul promovareseo.info si intr-un articol urmator, vom continua explicarea acestei metode simple de a adauga galerii in WordPress.

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *