Menu

Cum sa devii un brand

0 Comments


Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa primesti adevarata recunoastere pentru meritele tale intr-un domeniu? Este poate un vis, ceva nesperat insa cand in mainile tale sta puterea de a face ceva remarcabil trebuie sa iti focusezi fortele pe un tel si sa devii un brand pentru asta. Da, poti deveni un brand atata timp cat vei sti cum sa lucrezi la brandul personal.

Cateva sfaturi te vor ajuta sa stii cum anume sa iti dezvolti brandul personal inca de la bun inceput. Si incepem cu nevoia de a te axa pe un domeniu, de a stabili pentru ce anume vrei sa devii cunoscut, un brand. S luand sfatul lui Dan Schwabel, cel care a scris cartea “Me 2.0” nu trebuie sa fii oarecum egosit. “Daca vrei sa fii cunoscut pentru toate, vei fi cunoscut pentru nimic.” spune el si aduce cu aceasta constientizarea ca trebuie sa iti alegi un domeniu in care sa excelezi.

O data cu asta gandeste-te ce te defineste raportat la un domeniu. Cu anumite cuvinte cheie din punct de vedere SEO vei face ca in motoarele de cautare sa apari ca imagine, brand corelat. Si pentru ca brandul personal sa fie o misiune indeplinita vei continua cu acest plan mergand pe ideea de a te face cunoscut. Poate fi vorba de a scrie o carte insa adresandu-se poate celor avansati un blog personal poate fi alternativa. Te regasesti online, esti cel/cea care are ceva de spus, o voce care indiferent cum va imparti parerile cititorilor va exista, va contribui la construirea de brand personal.

In numele aceluiasi scop  brandul tau personal va avea de castigat atunci cand te decizi ca poti mai mult, cand te gandesti sa devii cel care schimba ceva. Creeaza o comunitate, cauta un scop comun, o campanie pentru care sa militezi, dezvolta-te pentru ca tu sa fii cel mai bun in domeniul tau.

 

 

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *