Menu

Cum sa iti cresti page rank-ul

0 Comments


Pentru ca pagina ta web sa fie una profitabila, populara ai nevoie de pasi importanti de urmat pentru ca misiunea ta sa devina una reala. Nu este de ajuns sa ai un website atractiv, cu un design aparte daca nu ai trafic, daca site-ul tau nu este accesat. Promovarea SEO te poate ajuta in acest sens printr-o serie de modalitati care sa favorizeze telul tau. Iar cand vine vorba de a incerca sa iti cresti page rank-ul paginii exista de asemenea nevoia nu numai de seriozitate ci de pasi de urmat cu strictete pentru ca rezultatele sa fie vizibile mai tarziu.

Incepand cu definitia page rank-ului se refera la un scor pe care Google il ofera in functie de importanta paginii. Pe o scara de la 0 la 10 pragul minim este cel al unei pagini aflate la inceput de drum pentru ca maximul de scor sa fie direct proportional cu un stagiul inalt de calitate a paginii.

Cum se poate sa iti imbunatatesti page rank-ul? In primul rand mizeaza pe un continut de calitate, unic. Se pune accent pe textul creat cu astfel de referinte. Lipsa timpului in multe cazuri face ca interesul pentru partea aceasta sa dispara sau sa se minimalizeze insa chiar daca nu tu esti cel care va scrie continutul si vei conta pe cineva trebuie sa existe grija pentru originalitate.

La fel de mult va conta timpul necesar paginii tale web de a se incarca. Desigur ca punandu-te chiar tu in locul unui utilizator vei gasi si plictisitor dar si lipsa de profesionalism sa astepti foarte mult pana cand pagina cautata sa dezvaluie sirul de informatii de care ai nevoie. In functie de acesta va creste si importanta site-ului in ceea ce priveste page rank-ul oferit de Google.

Pe langa acestea vor conta in egala masura ce tip de link-uri vei folosi si cat de vechi este domeniul tau. Pasi mici dar siguri pentru ca page rank-ul tau sa urce treptat.

Etichete: , , ,