Menu

De ce aplicatiile facebook nu mai sunt la moda

0 Comments

In ce tine de internet, exista foarte multe lucruri de spus. Totusi insa, ne gasim pe un blog in principal de seo si care din cand in cand prezinta si alte instrumente pentru site-uri, sfaturi, tutoriale, metode de promovare. Ei bine, din categoria metodelor de promovare pe internet, poate cea mai influentanta si cea mai buna alegere este Facebook-ul.

Cum te promovezi cu Facebook?

Cu Facebook este foarte usor sa-ti promovezi un site (un site interesant, cu priza la public, nu orice fel de site). Cum asta? In primul rand, totul este gratuit. Daca ai un site cu un brand atasat, categoric ai nevoie de prezenta in retelele de socializare pentru ca acolo cel mai probabil sunt conectati majoritatea persoanelor din publicul tau tinta.

In primul rand, ai nevoie de o pagina de Facebook si nu de un profil. O pagina va permite oricui sa dea like pentru ca mai apoi sa primeasca in feed-ul lor Facebook toate actualizarile paginii tale. Cu cat mai multi fani, cu atat mai multa vizibilitate si cu atat mai multe sanse sa ajunga continutul tau si la alte persoane care pana atunci nu te cunosteau.

Ei bine, acum un an cred, foarte la moda atunci cand venea vorba de promovare prin Facebook erau paginile care aveau o aplicatie de Facebook ce incerca sa atraga vizitatori si fani prin diferite metode. Fie ca era vorba despre un joc, un quiz, o promotie, toate aceste aplicatii necesitau un like la pagina pentru a fi pornite.

Astazi insa, aplicatiile Facebook nu mai sunt deloc populare. Unul din principalele motive ar fi acela ca Facebook-ul a fost invadat de prea multe astfel de aplicatii care au inceput sa se comporte exact ca jocurile pe care toata lumea le detesta dintr-un motiv simplu: trimit prea multe cereri la prieteni, realizeaza prea multe actualizari, iti posteaza prea mult pe profilul tau.

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *