Menu

De ce se leaga utilizatorii de continut

0 Comments


Link BuildingDaca motoarele de cautare considera linkuri ca si voturi pentru anumite website-uri si paginile lor, sa inteleagem de ce utilizatorii se leaga de alte website-uri este crucial pentru abilitatea ta de a atrage linkuri, si mai important trafic pentru website-ul tau.

  • Autoritate – Pozitionandu-te ca o autoritate intr-un anumit subiect este o modalitate grozava sa determini oameni sa iti asculte mesajul. Ce tipuri de continut poti publica pe website-ul tau ce iti va afisa expertiza in industrie? Sunt intrebarile comune despre afacerea ta raspunse si adresate prin website-ul tau? Daca nu, ar putea sa nu fie o figura autoritativa in spatiul tau.
  • Valoare – Haideti sa fim onesti pentru o secunda, daca ce aduce website-ul tau pe masa nu scoate in evidenta potrivit valoarea pe care o poate avea afacerea ta in fata clientilor viitori, nu faci lucrul potrivit. Acest lucru este relevant pentru fiecare aspect a site-ului tau, design, continut, caracteristici, informatii despre afacere si mai mult. Incearca sa scoti pe masa lucrurile valoroase si oamenii se vor lega si se vor referi la website-ul afacerii tale.
  • Unic – Unicitatea este un facto major care conduce atat valoare, cat si calitate a abilitatii website-ului tau de a castiga linkuri. Daca poti ajuta cititorii sa inteleaga ce este unic despre afacerea ta si website-ul sau, poti creste sansa de a castiga linkuri, dintr-o sursa de calitate si relevanta.

Utilizatorii se vor lega de website-uri pentru o varietate de motive, dar autoritatea, valoare si calitatile unice iti permit sa te detasezi de competitie si sa fii mai bun. De aceea, pentru a obtine link-uri din partea altor site-uri fara o forma de vanzare a acestora, trebuie sa scrii continut de calitate, fiindca acesta va fi distribuit pe retelele sociale de prieteni, rude, cunostinte si cititorii ai tai, astfel conducand trafic intens catre website-ul tau.

 

Etichete: , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *