Menu

Design-ul site-ului conteaza

0 Comments


Website DesignAcest sfat este probabil mai putin controversat, insa nu este mai putin semnificativ in termeni de potential impact. La suprafata are sens ca utilizatorii sa judece credibilitatea organizatiei tale bazat pe experienta pe care acestia au avut-o pe website-ul tau, incepand cu pagina principala. Nu este vreo surpriza aici. Ceea ce ar putea fi surprinzator este cat de rapid incep oamenii sa-si formeze aceste pareri cand iti vad site-ul pentru prima data. Daca organizatia ta este ca majoritatea, acesti noi vizitatori sunt probabil audienta de care iti pasa cel mai mult, fiindca vizitatorii care se intorc in general vor fi familiari si mai iertatori decat primele dati.

Putem sa ne asiguram ca un site se incarca rapid, dar cum ne asiguram ca un site este curat si profesionist ? Acest lucru este cu siguranta o arta. As vrea sa folosesc aceasta analogie sa te ajut sa ti-o explic. Pretinde ca cineva te duce la mall si apoi te leaga la ochi inainte de a te plimba prin mall pentru a te asigura ca iti pierzi rulmentii. Daca iti scot esarfa de la ochi pentru o secunda, sansele sunt ca tu esti capabil sa iti dai seama daca ai fost intr-un magazin sau altul. Ar putea sa sune prostesc, insa reactia ta initiala va fi cu siguranta un procentaj ridicat pentru inceput.

De aceea, trebuie sa te asiguri ca un vizitator nu pleaca de pe site-ul tau imediat ce a intrat, ci ca este atras de functionalitatile sale si de culorile sale placute pentru ochi nefiind respins de niste culori care ii deranjeaza.

Asa ca intreaba-te singur onest, Site-ul tau se simte curat, intr-o lumina buna sau este echivalentul online a unei alei intunecate? Daca este cea de-a 2-a varianta adevarata, cu siguranta ai putea plati un pret mai mare decat crezi.

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *