Menu

Despre link building, continut si marketing in viziunea profesionistilor

0 Comments


Matt Cutts este deja celebru si cu fiecare interviu acesta vine sa mai lamureasca un aspect ce tine de SEO. Un astfel de exemplu este si interviul in care se vorbeste despre link building, despre calitate si continut. Astfel ca daca se publica un articol cu un continut de proasta calitate brandul va fi afectat fara doar si poate. Cum Google are acum politici foarte stricte si reguli care sa vizeze atat linkurile bune cat si cele mai putin bune va interveni o oarecare fortare pentru ca link buildingul sa fie parte din strategia de creare a unui brand.

Cum ceea ce tine de marketing devine dun ce in mai traditional sfatul este sa se schimbe complet abordarea. Ceea ce obisnuiai sa faci, ceea ce era strategia ta pana acum trebuie sa urmeze un alt curs. Un accent deosebit se pune pe continut, pe calitate si mai mult decat atat pentru ce influenta au aceste aspecte cand vine vorba de guest blogging. In acest sens trebuie sa pui accent pe ideea in sine, pe perspectiva pe care o aduci. Spre exemplu a scrie despre un lucru comun nu este ceea ce te intereseaza sau cel putin nu cand vine vorba de aceeasi idee dezbatuta intens. In acelasi timp nu trebuie sa te vezi limitat caci a vorbi despre idei vechi sa spunemnu este exclus insa trebuie sa vii cu ceva nou, unic, de calitate.

Principiul este unul simplu si anume sa te folosesti de continut bun pentru a putea reprezenta interes in ochii cititorului. Nu vei avea un blog guest pe un blog important, nu vor fi utilizatori pe platforme de socializare care sa iti distribuie postarile decat daca te vei baza pe aceasta strategie. Pe langa aceasta exista o serie de elemente care sa te ajute, sa contribuie la succesul tau. Guest posting pe siteuri alternative, interviurile de asemenea fac parte din aceasta lista.

 

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *