Menu

Elemente de atins succesul

0 Comments

Dupa ce vei angaja pe cineva care sa scrie articole unice si originale pentru site-ul sau blogul tau, sau cand vei face chiar tu lucrurile acestea, atunci va trebui sa te decizi care este publicul tinta pentru afacerea ta – adica site-ul sau magazinul tau online. Asta te va ajuta la crearea si prezentarea continutului in modul cel mai adecvat.

Daca vei oferi asta catre utilizatorii tai si o vei face intr-un mod prezentabil, probabilitatea de a obtine cat mai mult trafic, va creste cu siguranta. Creaza-ti propria nisa specializata pe taramul internetului si site-ul tau va fi cu mult mai sus decat ai fi crezut initial. Vezi cerinta pietei si indeplineste-o.

Permite continutului tau sa fie independent

Daca vei ramane axat pe codul HTML standard, site-ul tau va avea o infatisare uniforma in toate browserele web. Daca vei folosi trasaturi HTML asigurate de catre orice browser specific, exista sansa ca site-ul tau sa nu mai arate bine in alte browsere.

Asadar, este mai bine sa iti faci site-ul independent. Cu ajutorul tehnologiei 3D, cautarile pe internet de pe telefoanele mobile este o adevarata realitate. Trebuie sa iti proiectezi un site, care poate fi vizualizat cu usurinta chiar si de pe un browser de mobil. Testeaza site-ul pe diferite browsere si mai ales pe Lynx, inainte de a-l aduce la realitate.

Timp minim de incarcare

Un timp extins de incarcare este un mare no-no pentru cei mai multi utilizatori. Site-ul va fi vizualizat de catre toata lumea, la nivel international, de catre oameni care au conexiuni mai bune sau mai putin bune. Proiecteaza-ti site-ul in asa fel incat sa le ia acestora timpul minim de incarcare pe o pagina anume. Utilizatorii prefera site-urile care merg foarte bine.

Nume atractiv de domeniu

Inregistreaza un nume atractiv de domeniu care sa fie foarte simplu de amintit. Sa fie scurt si in asa maniera incat sa capteze toata ideea din spatele site-ului. Gandeste bine si maret atunci cand iti proiectezi site-ul. Dupa asta vei fi recunoscut, pana la urma urmei. Cine stie, poate intr-o zi numele de domeniu va deveni un brand recunoscut in toata lumea.

Etichete: , ,