Menu

Esti social sau nu esti deloc

0 Comments


Mai bine pentru unii, mai trist pentru altii, astazi, in mediul online exista exact doua situatii: esti online sau nu esti deloc. Asta pentru ca mediile sociale sunt locurile in care se aduna toti cei care navigheaza pe internet. Pentru ca mediile sociale actioneaza ca cel mai bun brainstorming. Pentru ca mediul online reprezinta una din cele mai eficiente metode de pastrare a unui jurnal online cu ce am citit, ce voi citi, ce am cumparat, ce imi doresc sa cumpar etc.

Astfel, daca ai un site, prezenta in mediile sociale este imperativa. Sa spunem ca ai un site de nisa in care vorbesti despre cele mai noi gadget-uri. Ei bine, aceste subiecte sunt foarte importante pentru pasionatii de tech si surpriza, cei mai multi dintre ei folosesc gadgeturile recomandate de tine inclusiv pentru socializare. Ei bine, vor fi de-a dreptul dezamagiti daca nu le vei oferi posibilitatea de a distribui direct articolele tale de pe site in diferite retele de socializare.

Acolo articolele tale vor avea o si mai mare expunere la toti prietenii cititorilor tai pasionati de gadget-uri. Sanse mari sunt ca mult din prietenii acestor persoane sa fie si ei cu astfel de pasiuni si astfel, numarul tau de vizite poate creste extraordinar de mult.

Mai mult decat atat, ai nevoie neaparata de o pagina de Facebook pentru site-ul tau. Gandeste-te doar ca scrii foarte mult si foarte bine despre gadget-uri. Daca ai o baza mare de vizitatori si fani, categoric la un punct unul sau mai multe magazine online iti vor oferi mostre pentru review-uri, diferite discounturi si reduceri.

Ei bine, astfel de reduceri le poti folosi pe pagina ta de Facebook pentru a le oferi celor care iti aduc cat mai multi fani. Gandeste-te doar cum vei avea vizite cat pentru doua site-uri. Unu pentru ca site-ul tau este calitativ si popular si doi pentru ca pagina ta de facebook va furniza si ea un numar imens de vizite.

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *