Menu

Experienta utilizatorilor pe un site

0 Comments


Utilizatori SEOMotoarele de cautare tintesc constant sa-si imbunateasca performanta furnizand cele mai bune rezultate posibile. In timp ce “cel mai bun” este subiectiv, motoarele au o idee foarte buna a tipului de pagini si site-uri care ii satisfac pe cei care cauta. In general aceste site-uri au cateva caracteristici in comun :

  • Usor de folosit, navigat si de inteles.
  • Furnizeaza informatii directe, actionabile ce au legatura cu intrebarea.
  • Profesional realizat si accesibil pentru browserele moderne.
  • Furnizeaza continut de calitate inalta, legitim si credibil.

In ciuda avansarilor de tehnologie nemaipomenite, motoarele de cautare nu pot intelege textul, sa vada imaginile sau sa potriveasca videoclipurile in acelasi mod in care pot realiza acest lucru oameni. Totusi, pentru a intelege continutul, se bazeaza pe meta informatii, despre site-uri si pagini pentru a clasa continutul. Paginile web nu exista in gol, fiintele umane reale interactioneaza cu ele. Motoarele de cauater folosesc date sa observe cum interactioneaza oamenii cu paginile web, si acest lucru le ofera cunostinte incredibile pentru calitatea paginilor insasi.

Impactul folosirii si experientei utilizatorilor

Sunt numere limitate de variabile pe care motoarele de cautare le iau in considerare direct, incluzand cuvintele cheie, link-urile si structura site-ului. Cu toate acestea, prin intermediul modelelor de linking, masurarea angajamentului utilizatorilor si invatarea masinii, motoarele de cautare realizeaza un numar considerabil de intuitii despre un site oferit. Folosirea si experienta utilizatorilor sunt influente de ordinul doi pe succesul clasari in motoarele de cautare.

Furnizeaza un beneficiu indirect, masurabile pentru popularitatea externa a site-ului, pe care motoarele de cautare interpreteaza apoi un semnal de calitate mai inalta.

Realizand o experienta la care sa te gandesti, empatica poate asigura ca site-ul tau este perceput pozitiv de cei care te viziteaza, incurajand distribuirea, bookmarking-ul, vizitele ce se intorc si semnalele de linkuri care se folosesc de motoarele de cautare si contribuie unei clasari mai bune.

 

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *