Menu

Experimente SEO in grup

0 Comments


SEOCeea ce este neplacut in lumea SEO este ca nu putem face ceva cum ar fi sa adaugam acest lucru tuturor paginilor existente si sa vedem ce se intampla pana luna viitoare. Nu stii ca acest lucru te va ajuta, chiar daca ti-ai putea dovedi ca utilizatorul si folosirea site-urilor arata mai bine, dar nu esti sigur de impactul pe care il va avea asupra clasarii.

Ei bine, pui acel lucru pe fiecare pagina si spui ca lucrurile s-au imbunatatit in ultima luna. Acum stim sigur ca adaugarea modulelor care se leaga intre pagini web este intotdeauna mai bun. Hai sa facem o multime de lucruri, nu este o concluzie precisa la care am ajuns, si de aceea avem nevoie de un grup de control.

Ar putea fi cazul in lumea SEO ca poate aceste pagini primesc mai multe linkuri brusc, poate autoritatea domeniului tau a crescut, poate competitorii tai au facut lucruri rele, si au scazut in clasament. Este prea greu sa ramai pe aceiasi pozitie. Sunt mult prea multe intrari, de aceea grupul de control este esential.

Asa ca as putea lua un grup de pagini si sa spun acelor pagini sa primeasca module, si in acelasi timp aceste alte pagini nu primesc modulul. Acum daca avem ceva ca si cresterea autoritatii domeniului sau o serie de competitori esuand, va fi usor, fiindca inca vom vedea cum grupul cu module s-a descurcat impotriva grupului fara modul. Daca ambele cresc, putem spune ca nu a facut o schimbare prea mare in pozitie, asa ca daca metricii utilizatorilor sunt bune, hai sa-l pastram, iar daca metricii utilizatorilor sunt rele, nu pastram acel lucru. Dar daca observam diferentele in acele doua grupuri, asumandu-ne ca nu exista alte diferente in acele grupuri, putem fi asigurati rezonabil daca ne-a ajutat sa ne clasam mai bine un lucru sau nu.

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *