Menu

Facebook Insights pentru WordPress site

0 Comments


Mai mult de 10.000 de site-uri noi se integreaza cu Facebook on fiecare zi prin folosirea unuia din plugin-urile lor sociale. Oricum, cele mai multe site-uri nu profita la maxim de toate avantajele pe care le ofera Facebook. Stiai de faptul ca poti primi facebook insights pentru site-ul tau WordPress. Facebook insights include date cum ar fi cele mai populare pagini pentru butonul de like, cele mai importante pagini pentru butonul de send, pentru share sau pentru comentarii. Deasemenea, include date despre demografia utilizatorilor, varsta, sex, tara etc.

Daca nu stiai asta nu te speria. Pur si simplu, chiar si cele mai cunoscute site-uri inca nu profita de avantajele imense pe care le ofera aceasta unealta. In acest articol, va invatam cum sa adaugati facebook insights la site-ul vostru astfel incat sa poti profita la maxim de toate avantajele pe care Facebook le poate oferi.

Prima data va trebui sa instalezi un plugin numit Facebook Open Graph Meta Data. Odata ce ai instalat si ai activat acest plugin, mergi la Settings> FaceBook OG Meta si insereaza id-ul contului de facebook. Pentru a intelege despre ce cod vorbesc, vizitati link-ul de genul:

http://www.graph.facebook.com/numeid- ai grija sa nu fie pagina de fani sai aplicatie intrucat codul nu va merge. Trebuie sa fie id-ul contului personal.

Dupa ce ai setat corect plugin-ul, site-ul tau este pregatit pentru facebook. Va oferi facebook-ului thumbnail-ul corect pentru post, titlul corect, descrierea corecta si cel mai important, va spune facebook cine este admin-ul site-ului tau.

Urmatorul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa va asigurati ca folositi versiune corecta de buton de like facebook. Trebuie sa folosesti metoda XFBML. Ultimul pas este sa ceri insights pentru site-ul tau pe Facebook. Viziteaza pagina Facebook Insights. In partea din dreapta ai butonul pe care scrie “Insights pentru Website”.

Introdu numele domeniului tau si ai grija sa il legi de contul tau. Acum, de cate ori intri pe pagina facebook insights vei vedea site-ul tau listat sub websites.

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *