Menu

Gasirea unor tinte de linkuri

0 Comments


LinkuriPrimul lucru la care trebuie sa te gandesti este ce tipuri de oameni ar trebui sa contactezi, in timp ce vrei sa te asiguri ca intri in contact cu oameni ce au sanse sa fie interesati de continutul tau. Daca contactezi oameni la intamplare, rata ta de raspuns va fi mult mai scazuta, si cu siguranta iti vei oferi tie si website-ului tau o reputatie proasta.

Ideal, inainte sa incepi cu adevarat o campanie de link building, ar trebui sa ai o idee adevarata despre cine crezi ca ar trebui sa-i pese de ce faci. Daca produci o piesa de continut pentru care vrei linkuri, cum este un infografic, ar trebui sa te intrebi de la inceputul procesului cui ii va pasa. Mai important, cui ii va pasa destul incat sa ofere linkuri?

Ultimul lucru este important. In timp ce ai putea gasi usor sa determini oamenii sa se uite la continutul tau, este la un nivel total nou de angajament pentru ca ei chiar sa ofere linkuri. Sa oferi linkuri catre cineva ncesita putin efort si timp, asa ca trebuie sa faci pe cineva sa ii peste destul pentru a nu-i deranja sa faca acest lucru. Bariera pentru a-ti obtine continutul distribuit pe retelele sociale este mult mai joasa. Mai multi oameni au un cont pe Twitter sau pe Facebook decat au un website sau un blog, facand mai usor pentru ei de distribuit.

Cum poti determina oamenii sa le pese destul pentru a oferi linkuri? Trebuie sa gasesti un secret care ii face pe oameni sa le pese. Trebuie sa folosesti acest secrete in continutul tau de la inceput. Daca scoti secretul din momentul in care iti incepi continutul, ai putea descoperi ca nimanui nu-i pasa de punctul continutului tau, rezultatele fiind ca ti-ai devotat foarte mult timp pentru a realiza continut de care nimeni nu vrea sa se lege.

 

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *