Menu

Google afiseaza reclame si cuvinte cheie care duc la vizite offline

0 Comments


Noile caracteristici analitice ajuta la conectarea cautarilor la vizitele in magazinele locale. Google a lansat informatii mai devreme in aceasta zi despre tiparele de trafic in magazinele fizice in timpul sezonului de sarbatori. Fisierele au fost adunate de la utilizatori anonimi de pe mobil cu un istoric al locatiilor dezactivat.

Aceste capacitati fac parte din efortul mai mare Estimated Total Conversions de la Google, efort care leaga publicitatea digitala de vizitele in magazin, in spatiile fizice. Conteaza foarte mult pentru ca comertul local este mult mai mare de 10 ori decat e-comertul sau comertul din mediul online. Se pare ca oamenii raman in continuare fideli magazinelor fizice atunci cand cumpara cadouri si produse pentru sarbatori. Lipsa de vizibilitate asupra a ceea ce ajuta la generarea de vizite offline inseamna o lipsa de claritate.

Pentru a ajuta la remedierea unor asemenea probleme, Google a anuntat faptul ca acum poti vedea ce anumite cuvinte cheie sau grupuri de reclame au impact asupra vizitelor fizice din magazine, pe zi, saptamana sau luna. Incepand cu ziua de azi, publicitarii pot obtine o vizualizare mult mai detaliata a masurilor offline cu abilitatea de a depasi vizutele in magazine per zi, saptamana sau luna, pentru a informa cat mai bine startegiile campaniilor de marketing.

Prin evaluarea de informatii la acest nivel, oamenii din publicitate pot intelege ce anumite cuvinte cheie sau grupuri de reclame atrag cele mai multe vizite in magazine. Drept reminder, vizitele in magazin sunt bazate pe statistici anonime care sunt impartasite intr-o modalitate setata pe siguranta intimitatii.

Valoarea unei astfel de baze de date este destul de evidenta. Ar trebui sa fie ceva relevant pentru ca seark marketerii sa fie capabili sa vada care anume cuvinte cheie sau grupuri de reclame au, de fapt, un impact in traficul din magzinele fizice. Si ofertele de pret ar trebui sa fie la fel de influentate de acest lucru.

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *