Menu

Google va putea clasa aplicatii si continut app-only

0 Comments


Google App Indexing API este un factor cheie SEO care este menit pentru ca Google sa claseze si sa determine importanta sectiunilor aplicatiilor, mai ale a aplicatiilor app-only. In anul care vine destul de curand, programul App Indexing de la Google si felul in care motorul de cautare se va ocupa de clasarea aplicatiilor vor reprezenta o arie destul de importanta pentru care cei la SEO ar trebui sa acorde o mare importanta.

App Indexing API inlocuieste Google PageRank pentru clasamentul aplicatiilor. Cu aplicatiile Google nu are anumite semnale de clasament, precum cele de la clasamentele din mediul web. Mai exact, Google nu are link-uri, ancore si semnale PageRank atunci cand vine vorba despre aplicatiile de clasare. Google trebuie sa descopere un set de semnale care sa poata inlocui semnalele pe care le-a pierdut pentru clasamentele de aplicatii.

PageRank tine mai mult de a-ti da seama de autoritatea unei pagini web, asadar cum anume face Google sa determine autoritatea unor link-uri adanci din cadrul unei aplicatii? Directorul cautarilor mobile de la Google sustine faptul ca se folosesc de App Indexing API pentru a ajuta la clasarea continutului aplicatiilor.

Masurarea timpului petrecut in anumite sectiuni specifice dintr-o aplicatie

Acest program de la Google nu numai ca permite dezvoltatorilor de aplicatii sa comunice titlul si optiunea de descriere a bucatilor de continut din cadrul unei aplicatii, insa, de asemenea, impartaseste pentru cat de mult utilizatorii de aplicatii isi petrec timpul in fiecare sectiune sau intr-o pagina din cadrul unei aplicatii.

Google determina cata autoritate si importanta are o anumita sectiune sau un anumit fragment din cadrul unei aplicatii. Desigur, pare usor de contrafacut, insa Google evidentiaza si o detectare a spam-urilor, deci ar trebui sa se stea fara grija.

App Crawler de la Google

Google detine un App Crawler care se furiseaza sub agentul normal utilizator al GoogleBot. Poate de asemenea face crawl pentru continutul aplicatiilor in felul in care ar face crawl asupra continutului web, si intelegere URL-urile si continutul din acele sectiuni ale aplicatiei in cauza. App Indexing API este fundamentul de baza care ajuta ca Google sa isi obtina continutul, insa este posibil ca Google sa poata folosi acest crawler pentru a detecta mai mult continut in interiorul aplicatiilor, la fel de bine ca si de a gasi potentiale spamuri sau cazuri de furisare.

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *