Menu

Greseli ce duc la o penalizare

0 Comments


Penalizare GoogleCand algoritmii Google erau mai putin avansati, ai putea realiza clasari mai mari, plasand in mod repetat cuvintele cheie tintite pe insasi in site. Daca faceai acest lucru, chiar si din greseala, riscai sansa sa fii penalizat.

Penalizarile de supraoptimizare sunt oferite unor website-uri care si-au concentrat site-urile prea puternic spre un cuvant cheie. Exista cateva lucruri specifice dupa care trebuie sa te uiti : sa nu folosesti cuvinte sau fraze repetat in datele Meta si sa te asiguri ca continutul curge natural. Incearca sa nu plasezi cuvantul cheie in continut intr-un mod nenatural.

Construieste doar linkuri de inalta calitate, ce au relevanta

Era posibil sa obtii o pozitie mai buna in motorul de cautare Google, daca cumparai linkuri de la orice site. Puteai folosi cu adevarat o unealta automatizata sau sa platesti un serviciu ieftin pentru a oferi sute sau mii de link-uri catre site-ul tau si distrugeai competitia. Astazi insa, lucrurile sunt putin diferite.

Google a schimbat foarte mult si anumite linkuri ce ti-ar clasa site-ul in trecut, acum te-ar distruge. Trebuie sa iei in considerare urmatoarele sfaturi : sa nu folosesti unelte automatizate spam pentru a construi link-uri pentru site-ul tau, pentru majoritatea partilor, incearca sa obtii link-uri de la site-uri care sunt in aceiasi nisa ca si site-ul tau. Un site despre sanatate cu mai multe link-uri de la site-urile despre sport, decat de la site-uri de sanatate, va fi putin evaziv pentru Google. Nu construi prea multe link-uri intr-o perioada scurta de timp. Continua sa construiesti link-uri pe o baza consistenta. Doar link-uri de calitate inalta.

De aceea, este foarte important ca procesul de constructie a link-urilor ce vin si ce pleaca de pe site-ul tau sa fie unul natural, ci nu unul generat de programe de pe internet, Google isi va da seama atunci cand un link nu este castigat in mod natural.

 

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *