Menu

Inlaturarea link-urilor si cum sa faci asta

0 Comments


Pentru identificarea link-urilor de tip spam ai o sumedenie de unelte pe care te poti baza. Insa nu 100%. Ai totusi un sprijin real care sa grabeasca pasii in procesul de indentificare si inlaturare a link-urilor. Iata o lista de ajutor:

  1. Link Research Tools / Link Detox. O metoda excelenta care functioneaza prin atribuirea unui scor de risc pentru fiecare backlink. Ideea este ca ar trebui sa verifici de doua ori link-urile pe care le inlaturi insa te poti baza cu incredere pe acest sistem.
  2.  Link Risk. Mai putin cunoscut de unii si acest sistem este unul bun. Cel putin pana acum nu au fost plangeri si comentarii rele despre el.
  3. Linkquidator. In acest caz ai la dispozitie doar 30 de zile sa il testezi si sa il pui la treaba, avand totodata si un numar maxim de backlinkuri.
  4. Remove’em nu este nici el de neglijat avand in vedere ca isi face treaba de inlaturare a linkurilor. Partea mai putin placuta este ca are o interfata ceva mai grea si in plus nu arata care este calea cea mai buna, cea mai sigura de inlaturare a linkurilor.
  5. Rmoov. In acest caz vei avea mai mult ajutor in ceea ce priveste procesul de contact cu webmasterii. O monitorizare a statusurilor linkurilor.

Ajungand la partea de a contacta webmasterii acest pas este extrem de important. Ai nevoie de date precum nume, email, website contact form, Twitter, Facebook, Google+ si LinkedIn. Ai putea sa faci o cercetare de tip whois; chiar daca asta nu este metoda sigura si singura poti sa obtii informatii de calitate. Cheia este sa le explici despre inlaturarea link-urilor. Vei vedea ca in multe cazuri se ofera un raspuns automat prin care te instiinteaza ca va trebui sa platesti pentru asta- la un pret rezonabil accepta.

Si totusi procesul manula este necesar in inalturarea link-urilor dar astfel de metode expuse sunt cele care completeaza munca ta.

Etichete: , , , , ,