Menu

Inscrierea in motoarele de cautare

0 Comments


SEO LinkuriDe-a lungul anilor, un numar de conceptii gresite au aparut despre modul in care opereaza motoarele de cautare. Pentru incepatorii ce fac SEO, aceste mituri cauzeaza confuzie despre ceea ce este necesar sa fie realizat eficient.

In timpurile SEO-ului clasic, motoarele de cautare aveau formulare de inscriere care faceau parte din procesul de optimizare SEO. Detinatorii de site-uri si-ar pune site-urile si paginile cu informatiile cuvintelor cheie si le inscriau in acele motoare de cautare. Curand dupa inscriere, un robot se “furisa” si includea aceste resurse in indexul lor, un proces foarte simplu SEO.

Din pacate, acest proces nu se dimensiona cum trebuie, inscrierile erau de multe ori spamuri si practica eventual oferea o cale pentru a se “furisa” in motoarele de cautare. Din anul 2011, nu numai ca nu trebuie sa-ti inscrii site-ul in motorul de cautare, dar este virtual nefolositor. Motoarele de cautare au spus public ca rar folosesc inscrierea URL-urilor si ca cele mai bune practici sunt sa castige link-uri de pe alte site-uri. Astfel iti vei expune continutul in motoarele de cautare natural.

Inca poti gasi cateodata pagini de inscrieri, dar acestea sunt ramasitele unui trecut de mult apus, si sunt esential nefolositoare pentru a practica o optimzare SEO moderna. Daca auzi vreo firma care face SEO ca foloseste servicii de inscriere in motoarele de cautare, te sfatuiesc sa nu apelezi la aceasta, ci sa mergi la o firma adevarata de SEO. Chiar si daca motoarele de cautare folosesc sevicii de inscriere pentru a se “furisa” pe site-ul tau, nu vei castiga destula alimentare a link-urilor pentru a fi inclus in indicii lor sau a te clasa competitiv pentru interogarile de cautare.

Iti imaginezi cat de simplu a fost optimizarea SEO o data, si cat de usor era sa pacalesti motoarele de cautare? Ei bine acum nu mai merge, iar firmele de SEO care incearca sa pacaleasca pierd.

Etichete: , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *