Menu

Link Building in exces

0 Comments


Link Building BunPentru a fi clar, nu spun ca ar trebui sa gasesti cel mai mare site de pe Pamant care vinde ceea ce vinzi tu si apoi sa iti dai seama ca daca ei genereaza 1000 de linkuri pe luna, poti sa faci si tu acest lucru. Vreau sa spun ca ar trebui sa gasesti competitorii tai actuali, nu doar cei ideali si sa vezi ce fac. Daca folosesc cu totii exact acelasi text ancora si functioneaza, asta nu iti da liber sa faci acelasi lucru.

Nu vrei sa faci acest exercitiu doar pentru a impinge granitele necesar, dar poate fi foarte folositor pentru a-ti da seama cum sa eviti sa fii prins pentru ceva care face toata lumea. Foloseste ceea ce fac ei, pentru a-ti da seama cum sa faci ceva diferit. Foloseste acel lucru pentru a-ti da seama cum sa faci ceva mai sigur. In zilele noastre, nu poti pune pret pe a sta sigur cu strategia ta de marketing online.

Aminteste-ti, site-ul tau este propria sa entitate

Asa ca multe afaceri gandesc ca daca competitorul A face 15 linkuri pe luna, Competitorul B face 17 si Competitorul C face 14, atunci inseamna ca tu trebuie sa faci 17, nu functioneaza astfel.

Ai putea construi 16 linkuri pe luna si sa te clasezi sub toata lumea, din cauza ca site-urile lor sunt mai bune in alte moduri. Ai putea sa te clasezi peste ele si sa vinzi mai putin, fiindca sunt mai bine cunoscut sau au anumite configurari grozave sociale.

Nu exista un numar magic ce iti garanteaza ceva.

Primesti trafic din eforturile tale de link building? O multime de linkuri sunt grozave pentru clasare dar nu atat de grozave pentru trafic. O multime de linkuri iti pot aduce trafic care nu se va transforma in clienti niciodata. Ce se intampla daca Google incepe sa se uite la cest lucru?

Un link care aduce trafic si ajuta sa te clasezi nu este un link usor de obtinut, asa ca nu te astepta la o minune.

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *