Menu

Loialitatea clientilor fata de brand-ul tau

0 Comments


Atunci cand vine vorba despre promovarea in lumea internetului, trebuie sa stii cateva lucruri daca vrei sa ai succes si daca vrei sa castigi cat mai mult, mentinand profitul mereu la un nivel maxim. Stii si tu ca pentru a mentine un nivel constant si ridicat al profitului, mai ales atunci cand vine vorba despre o afacere pe internet, trebuie sa dispui de un grad de apreciere al afacerii tale cat mai ridicat. Cu alte cuvinte, ai nevoie ca utilizatorii site-ului tau si viitorii potentiali clienti sa ramana loiali afacerii tale.

Ca sa incepem, trebuie sa stii ca loialitatea sau nivelul de angajament al clientilor tai este un concept extrem de bine conturat si masurat foarte atent de catre cei de la Google. Cu totii stim ca factorii de ranking care erau considerati in trecut ca fiind importanti, in ziua de azi nu mai au aceeasi valoare, fiind inlocuiti de alti factori. Dupa cum banuiesti deja, loialitatea vizitatorilor site-ului tau este un asemenea factor. Google este foarte atent cu masurarea importantei si relevantei site-ului tau in functie de numarul de vizite si de probabilitatea ca un vizitator sa se intoarca pe site-ul tau.

Trebuie sa tii mereu cont de importanta loialitatii in lumea promovarii pe internet si trebuie sa iei in considerare diversi factori pentru a spori loialitatea clientilor fata de site-ul tau, acest lucru intrand in tehnicile de optimizare SEO. Asadar, la fel cum Google isi schimba factorii de ranking, la fel si noi trebuie sa ne schimbam mereu tehnicile de optimizare SEO.

Am scris acest articol in speranta ca voi aduce putina lumina in ceea ce priveste noile tendinte de la Google in ceea ce priveste ranking-ul paginilor si daca nu ai facut-o pana acum, sper ca vei tine cont de acum incolo de importanta loialitatii vizitatorilor fata de site-ul tau.

 

Etichete: , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *