Menu

Mai mult despre ce se va intampla in 2016 in lumea marketing-ului

0 Comments

Mania semnalelor luminoase va creste inevitabil in prima parte a anului 2016, inainte de a scadea la fel de repede. In anul 2015, semnalele luminoase au fost secretul si favoritele location marketing-ului, cu branduri mari ca Target anuntand implementari la nivel national desemnate pentru a impartasi un continut mult mai bun si de interes cu clientii prin intermediul dispozitivelor mobile. Publicatia Business Insider a prezis faptul ca semnalele luminoase vor influenta direct 4 miliarde de $ in toate vanzarile din magazinele fizice din Statele Unite in anul 2015, un lucru care ar creste foarte mult in anul 2016.

Insa cei care au adoptat mai devreme acest lucru deja incep sa descopere lucrurile negative ale semnalelor luminoase, care includ clasamente limitate si o intretinere foarte complicata, mai ales in cazul brandurilor cu sute si mii de locatii in toata lumea.

In anul 2016, brandurile vor aborda o masura mult mai eficienta inspre adoptarea semnalelor luminoase, asta pentru ca au in vedere alte optiuni pentru generarea traficului in magazine si a vanzarilor, incluzand tehnologii ca GPS si in curs de dezvoltare cum ar fi sistemul de pozitionare in interior IndorrAtlas (IPS). Acesta din urma se bazeaza pe constriorea unei semnaturi magnetice care sa ajute cumparatorii sa localizeze produsele si pe alti oameni din interiorul cladirilor extinse ca spatiu cum ar fi mall-urile de shopping.

Semnalele luminoase nu vor fi eliminate, insa afacerile vor incepe sa tinteasca utilizarea lor intr-un mod mult mai selectiv pentru a oferi un continut exact pentru cumparatorii din magazine.

La fel cum afacerile devin din ce in ce mai precise legat de folosirea semnalelor luminoase de localizare, incep de asemenea sa se trezeasa legat de puterea ofertelor portofelelor mobile pentru a crea cumparatori la nivel local. Potrivit furnizorului de mobile marketing Vibes, mai mult de jumatate dintre consumatori isi doresc sa primeasca un continut in portofelul lor mobil pe saptamana iar 70% dintre consumatori vor salva o oferta iintr-un portofel mobil atunci cand le va fi prezentata cu aceasta optiune.

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *