Menu

Marketingul in motoarele de cautare necesar

0 Comments


Marketing cautareUn aspect important a optimizarii SEO pentru motoarele de cautare este sa faci website-ul tau usor de inteles atat pentru utilizatori, cat si pentru robotii motoarelor de cautare sa inteleaga. Desi motoarele de cautare au crescut in cat de sofisticate sunt, in multe moduri inca pot vedea si intelege o pagina web in acelasi mod in care o face un om. SEO ajuta motoarele de cautare sa inteleaga despre ce este fiecare pagina, si cum ar putea fi folositoare pentru utilizatori.

Un argument comun impotriva SEO

Auzim de multe ori declaratii cum ca, nici un inginer inteligent nu ar construi un motor de cautare care necesit un website pentru a urma anumite reguli si principii pentru a fi clasat sau indexat. Oricine cu jumatate de creier ar vrea un sistem care se poate “furisa” prin orice arhitectura, sa analizeze orice cantitate de cod complex sau imperfect, si inca gasesc o modalitate de gasi cele mai bune si cele mai relevante rezultate, nu numai ca ai fost optimizat de expertii motoarelor de cautare nelicentiate.

Dar asteapta..

Imagineaza ca ai postat online imagini cu cainele familiei tale. Un om l-ar putea descrie ca un caine negru, de o dimensiune medie, aratand ca un labrador si jucandu-se in parc. Pe alta parte, cel mai bun motor de cautare din lume s-ar stradui sa inteleaga fotografia in orice nivel de sofisticare. Cum face un motor de cautare sa intelega un fotograf? Din fericire SEO permite detinatorilor de site-uri sa furnizeze “indicii” care pot fi folosite de motoarele de cautare pentru a intelege continut. De fapt, adaugant structura potrivita la continutul tau este esential pentru SEO.

Intelegand atat abilitatile si limitele motoarelor de cautare iti permite sa construiesti, sa formatezi si sa notezi continutul tau potrivit intr-o modalitate in care poate fi digerat de paianjenii de cautare. Fara SEO, majoritatea website-urilor raman invizibile pentru motoarele de cautare.

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *