Menu

Obtine-ti un job in SEO in 2016

0 Comments

Cautarea de joburi in industria superaglomerata a SEO consta intr-o provocare uriasa. SEO este una dintre putinele industrii in care anii de experienta inseamna mult mai putin decat abilitatea de a sta inainte de val, de a te adapta la schimbari si actualizari de algoritmi inainte de a aparea. Aceasta industrie pune calitatea continutului si strategiile de link building organic mai presus de toate tacticile misterioase de SEO.

Insa multi angajatori, care si-au dat seama de nevoia de SEO, s-au prins de calificarile pe care trebuie sa le aiba viitorii lor angajati. Unii chiar ar cere demonstratii nerealiste de abilitati, cum ar fi formule de top in clasamentele SERP sau in unul dintre algoritmii Google. In mod invers, unii intervievatori vor face pe acele personaje negative care isi doresc numai profesionisti pe posturile disponibile.

Acestia vor adresa intrebari grele si dure referitor la felul in care se pot administra penalitatile de la Google, familiaritatea cu diferite actualizari ale motoarelor de cautare si strategii de lunga durata pentru a ramane relevant. Oricine se gandeste sa aplice pentru un post in domeniul SEO, trebuie sa fie pregatit pentru ambele tipuri de experiente cu angajatorii.

Ceea ce trebuie sa stie un candidat, sunt urmatoarele:

  • Demonstratii ale experientei de SEO.
  • Cunostinte de lucru in industria de SEO care se tot schimba.
  • Sa dispuna de o strategie buna de link building.
  • Sa inteleaga uneltele de lucru ale SEO si tot ceea ce presupun acestea.
  • Sa dispuna de un set de abilitati in forma de T.
  • Sa fie pregatit sa isi explice metodologia de lucru in domeniu.
  • Sa dea dovada de o eticheta buna legata de interviul la care va lua parte.

Exista un adevar care face industria SEO sa para un animal foarte ciudat. Chiar daca ai fost cel mai bun din domeniu in ceea ce priveste optimizarea SEO in anii ce-au trecut, asta nu mai inseamna nimic in ziua de azi. Trebuie sa te perfectionezi pe zi ce trece.

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *