Menu

Optimizare condusa de televiziune

0 Comments


TV SocialEfectul de afisare a consumatorilor ce se uita la televizor cu un dispozitiv mobil in mana creste de asemenea rapid. Potrivit relatiilor dintre vizualizarea televizorului si reclamele digitale au crescut foarte mult.

Cercetarile au afisat deja ca reclamele la TV stimuleaza traficul online si cautarile si ca sunt cresteri semnificative in cautarile online pentru cuvintele cheie de brand la cateva ore de reclamele ce au legatura si sunt afisate la televizor.

Un studiu similar masura impactul reclamelor de la televizor pe volumul de cautari Google, si a descoperit ca cel mai mare impact se intampla in aceiasi zi sau cateodata in orele ce urmeaza vizualizarea originala.

Ubisoft, un producator si dezvoltator multinational de jocuri video, a facut recent un parteneriat cu Facebook pentru coordonarea reclamelor video dintre Facebook si televiziune pentru jocul sau Assassin’s Creed IV.

Au facut acest lucru prin intermediul potrivirii reclamelor digitale cu Facebook cu conventiile si reclamele de la televizor. Strategia de integrare a reclamelor la TV si Facebook a rezultat intr-un succes nemaipomenit, cu 57% din audienta lor tinta atinsa is angajata in timpul campaniei.

Aceste rezultate sugereaza ca o abordare in incrucisarea canalelor ajuta oamenii care fac marketing sa reimputerniceasca mesajele reclamelor pentru consumatori, ajutand in rechemarea si angajamentul campaniei de reclame. Efectul aparent al celui de-al 2-lea ecran a studiului este una din posibilele explicatii pentru rezultat, cu 47 la % din impresiile de reclame servite pe dispozitivele mobile.

Rezultatele scot in evidenta o oportunitate pentru ca cei care fac marketing sa se foloseasca de clasamentele Nielsen Tv si date de reclame pentru a-si intelege audienta, si de aici, coorodoneaza reclamele digitale pe social media si cautarile pentru a surprinde acea audienta in timp ce sunt receptive.

Pentru a merge in fata competitiei, cei care fac marketing ar trebui sa profite de avantajul unei sinergii aparente intre televiziune si media digitala.

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *