Menu

Penguin 2.0 si cum lansarea sa a fost un boom

0 Comments


De cateva zile Penguin 2.0 a fost lansat si a adus cu sine numeroase nemultumiri, desigur din partea celor care au primit o penalizare. Rolul sau este de a penaliza acel site-uri care folosesc modalitati de tip black hat, care se bazeaza pe metode mai mult spam decat de optimizare. Si cum aceasta versiune este una actualizata efectele sale ca si algoritm imbunatatit de a descoperi pe cei cu metode neortodoxe de SEO sunt deja cunoscute.

Pentru cei care au avut urechi sa auda pe internet circula un clip cu Matt Cutts care vorbeste despre intentiile celor de la Google. Despre metodele black hat si la ce sa ne asteptam in curand in lumea SEO specialistul Matt are cateva sfaturi. Printre altele se vorbeste despre un sistem mai sofisticat, mult mai bun a analizei de link-uri. In atentia celor de la Google de multa vreme spam link-urile redevin o tinta, un domeniu care promite mult mai mult ca pana acum.

Calitatea link-urilor nu este singura parte fata de care ar trebui sa existe o preocupare. Felul in care sunt obtinute este o alta parte corelata cu acest subiect. Folosirea anchor text in mod repetat atrage dupa sine risucl de a fi perceput ca si spam.

Insa pentru cei folosesc metodele de optimizare acceptate de Google actualizarea Penguin 2.0 nu vine cu probleme. Cum sa eviti posibile penalizari? Metodele black hats pot sa aduca dupa sine astfel de cazuri asa ca orienteaza-te pe metodele white hats care aduc beneficii in promovare pe termen lung si fara risc de a putea fi penalizat. In acest sens va conta cat de repede se va incarca pagina site-ului tau. Nimanui nu ii place sa astepte foarte mult astfel ca viteza in acest sens este apreciata. De asemenea, cuvintele cheie bine alese si relevante vor conta si ele.

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *