Menu

Prioritatile in planul SEO 2

0 Comments


Continuand lista de prioritati pentru SEO paginile care nu se claseaza sunt si ele o problema de care sa se tina cont. Cel  mai adesea se crede ca Google ignora anumite pagini pentru ca nu se targheteaza cum trebuie cuvintele cheie. Si totusi sursa problemei este cu totul alta. Poate tine de link-urile proaste, de redirectionari incorecte sau poate chiar si din cauza continutul duplicat.

La fel ca si pana acum continutul unic este o necesitate. Pagina ta ar putea avea de suferit pentru ca Google o considera cu nimic interesant si util pentru lumea web. Un continut ce nu se poate intelege, cu spre exemplu doar 50 de cuvinte, cu o multime de cuvinte cheie inseamna un risc pentru ca Google sa nu ia in considerare pagina.

In plus, daca continutul este duplicat Google va alege sa indeze pagina pe care o considera originala si va ignora cea duplicata. Iar cand vine vorba de modul prin care Google intelege totul continutul confuz ar putea sa afecteze de asemenea. Asta pentru ca intentia este de a potrivi intrebarile cu anumite cuvinte cheie si continut. Cu cat este mai clara aceasta parte sunt mai multe sanse ca pagina sa se claseze bine.

La capitolul de targhetare a cuvintelor cheie pur si simplu gandeste-te daca tu ai fi utilizatorul de internet cum ai cauta o chestiune, la ce intrebari se raspunde. Pe baza acestora poti sa realizezi o lista a cuvintelor cheie pe care le vei cauta pe Google Keyword Planner pentru a vedea analiza traficului.

Mai mult decat atat, in munca ta de revizuire a cuvintelor cheie ai grija sa nu te rezumi la aceleasi cuvinte cheie pentru toate paginile. In acest mod Google considera sa te clasezi cu un singur loc in motoarele de cautare.

La toate acestea se adauga si nevoia de web design, de site complet pentru ca acea campanie SEO sa cunoasca cu adevarat un impact.

 

Etichete: , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *