Menu

Probleme intr-o campanie de optimizare SEO

0 Comments


Sa realizezi o campanie de SEO intr-un mod corect se poate dovedi a fi o munca foarte grea. Ideea este ca majoritatea problemelor sunt universale si implicit, rezolvabile. In continuare vom vorbi despre o serie de astfel de probleme si bineinteles despre solutii pentru fiecare din ele.

Probleme la CMS

Multe companii au de lucru cu o platforma CMS depasita. Din cauza aceasta pentru site-uri mari nu se poate realiza o optimizare corecta.

Solutia de obicei este dezvoltarea propriului CMS. Aceasta este o optiune buna insa aveti grija, construirea propriului CMS s-a dovedit a fi un drum infundat pentru multe companii. Este mult mai greu dacat ati putea crede si in final, veti investi mai multe resurse decat v-ati fi asteptat.

Astfel, adaugarea unor functii personalizate la un CMS deja existent se poate dovedi a fi o solutie mult mai efectiva. Printre cele mai folosite CMS-uri se numara WordPress.

Alocarea de buget

Fara buget, orice efort SEO este aproape inutil. In orice modalitate este facut, dureaza timp si necesita investitii. Strategiile de marketing, crearea de continut, toate necesita investitii pe masura pentru rezultate cat mai bune.

Slaba definire a obiectivelor si asteptarile prea mari

De cele mai multe ori, slaba definire a obiectivelor si asteptarile prea mari sunt o problema a marii majoritati de campanii SEO. Trebuie sa definesti clar si exact scopurile companiei si bineinteles obiectivele. In acest mod, vei sti exact la ce sa te astepti dupa un anumit volumul de munca. SEO necesita timp si rabdare si este vazut ca o munca de lunga durata.

Lipsa consistentei

Una e sa-ti antrenezi membrii echipei si sa le dai instrumentele necesare sa reuseasca si e cu totul altceva este sa introduci aceasta reteta pentru fiecare zi. Luam ca exemplu creearea de continut: problema nu e ca echipa de writing nu vrea continutul lor in paginile Google. Problema e ca nu se pricep atat de bine la SEO cum o face echipa de SEO.

Solutia este reprezentata de antrenament constant pentru

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *