Menu

Promovarea in toate aspectele ei

0 Comments


In mediul online, in momentul in care cineva iti vorbeste despre despre promovare, tinzi de foarte multe ori sa gandesti prea restrans. Astfel, cei mai multi, in ce tine de promovare inteleg doar retele de socializare si asta e o conceptie gresita. Promovarea in sensul ei larg inseamna bineinteles si medii sociale insa de multe ori, e mult mai mult de atat. Promovarea, la baza, inseamna impartasirea unei piese de continut, a unui serviciu sau a unui produs cu potentiali clienti, vizitatori etc.

Aceasta promovare se poate face in foarte multe moduri si nu include deloc doar mediile de socializare. Pentru ca de multe ori se intelege insa doar asta, despre asta vorbim intai. Cand vine vorba de promovarea in retelele de socializare, orice brand din online trebuie sa se axeze in mare parte pe promovarea pe Facebook.

Cu o vechime de peste 10 ani si fiind cea mai folosita retea de socializare din lume, Facebook poate insemna un boost important pentru afacera ta, pentru vanzari, vizitatori si imaginea per total a brandului in sine. Pentru a te promova pe Facebook ai nevoie de un Fan Page si de metode prin care sa aduni fani. Acesti fani, vor vedea ulterior in news feed-ul lor de pe Facebook, toate actualizarile de status ale paginii tale Facebook.

Asa cum am spus ins,a promovarea inseamna mult mai mult de atat. Una din metodele foarte folosite o reprezinta promovarea in motoarele de cautare. Aici, vorbim de Google intrucat este motorul de cautare folosit majoritar de catre toti utilizatorii internetului. In cazul Google poti apela la serviciul Ad Words pentru o campanie de promovare a unui site, a unui produs sau a unui serviciu. Reclamele tale vor aparea pe site-urile de profil si in primele rezultatea ale diferitelor cautari pe care tu le tintesti in momentul in care creezi o campanie.

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *