Menu

Recomandari pentru blog-ul tau – partea 2

0 Comments


Fii interesant. Scrie continut epic si extraordinar. Asta in special daca vrei ca toata lumea sa isi doreasca sa distribuie continutul.

Fii tu insuti. Parte din a fi interesant e si sa-ti spui povestea. Fiecare persoana este unica si povestea ta este una importanta. Partea importanta din povestea ta insa, este inlaturarea detaliilor irelevante. Un bun povestitor bun, va scrie despre doar 1% dintr-o actiune, lasand restul de 99% neinteresant la o parte.

Fii sincer. Blogul tau trebuie sa fie real. Trebuie sa se simta real daca vrei ca oamenii sa il citeasca. Poti fi blogul tau sau blogul tau poate fi tu. Chiar traiesti lucrurile pe care scrii ca le traiesti? Daca nu, oamenii vor vedea prin tine. “Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume”, spune Gandhi. Poate ca bloggerii ar trebui sa fie blogul pe care vor sa il scrie pentru lume.

Transparenta. Sa fii transparent e diferit de a fi sincer. Nu trebuie sa impartasesti fiecare detaliu din viata ta doar pentru a fi sincer. Fii sincer si transparent atunci cand asta adauga valoare in ce scrii.

Timp. Odata ce ai invatat cum sa pornesti un blog, vei invata ca blogging-ul mananca pur si simplu foarte mult timp, in special daca esti la fel de addicted cum suntem noi. Ai grija ca cea lai mare parte petrecuta pe un blog sa fie pentru scris.

Viziune. Motivul pentru care design-ul unui site este perfect este pentru ca are un host bun, o tema foarte buna si cel mai important, detinatorul a avut o viziune clara asupra modului in care va dori sa arate site-ul lui. Este greu sa ai un site super aratos daca nu stii exact ce vrei.

Gaseste-ti vocea. In timp, scriitorii buni isi gasesc vocea insemnand tendintele de scris si isi dezvolta o anumita estetica, una potrivita pentru cititorii lor.

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *