Menu

Recomandari pentru blog-ul tau

0 Comments

Cum sa incepi un blog? Despre ce sa scrii? O multime de intrebari atunci cand te gandesti sa incepi un blog. Iata cateva posibile sfaturi de urmat pentru toti cei care au intrebari de acest gen.

Gaseste-ti nisa. Nu e neaparat nevoie sa ai o nisa insa ajuta foarte mult daca ai una. Despre ce esti pasionat? Alergat, gatit? Sa fii parinte? Iti place domeniul tech? Daca da, oricare ar fi pasiunea ta, scrie despre ea. Daca nu, prima data trebuie sa iti gasesti pasiunea. In general insa e recomandat sa scrii pe o nisa supra-populata decat daca esti de parere ca poti veni cu ceva nou.

Defineste-ti cititorii ideali. Odata ce ti-ai gasit nisa, trebuie sa te gandesti cine va citi ce scrii. De exemplu scrii despre viata si moduri de trai; cititorii ideali in acest caz sunt persoanele cat mai hotarate sa-si puna ordine in viata si in ganduri si sa traiasca mai ordonat. Toata ideea e ca trebuie sa-ti pliezi stilul de scris dupa persoanele care vor citi ce vei scrie. Nu vei vrea sa scrii despre num sa rezolvi o problema a calculatorului in termeni foarte tehnici pentru ca in acest caz, persoanele care au legatura doar tangentiala cu domeniul, oricum nu se vor putea ajuta de articolul tau pentru a-si rezolva problema.

Adauga valoare. Continutul tau trebuie sa fie de valoare. Acesta este singurul mod in care vei aduce pe site-ul tau cititori calitativi si ii vei face sa revina. Este pretul de intrare intr-o cursa lunga daca vreti sa-i spunem asa.

Fii original. Da, sunt alte bloguri care scriu exact despre ce scrii tu ai putea sa te intrebi cu ce este al tau mai diferit? Ei bine, cheia este originalitatea. Trebuie sa ai un blog unic, o perspectiva unica pentru a reusi sa adaugi valoare.

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *