Menu

Sanatatea copilului tau este pe primul loc?

0 Comments

In momentul in care devii parinte si preiei responsabilitatea si pentru viata altcuiva in afara de tine, in mod definitoriu lucrurile par sa se schimbe radical. Pentru mine, sanatatea propriului copil este mai presus de orice altceva si in permanenta ma gandesc la modalitatile cele mai potrivite de a-i asigura un mediu cat mai sigur si cat mai propice dezvoltarii corecte.

pediatrie in Mures

Fiecare copil trebuie sa simta din partea parintilor sai un nivel maxim de interes din orice privinta, dar mai ales raportat la starea sa de sanatate. Imaginati-va pentru o secunda ca viata dumneavoastra ar depinde de altcineva si ca sunteti in imposibilitatea de a lua vreo decizie hotaratoare. Nu ati fi legati parca de maini si de picioare? Asa este si in cazul micutului dumneavoastra, depinde de cei care i-au dat viata. Din acest motiv, trebuie sa aveti in vedere cea mai buna sectie de pediatrie in Mures la care sa apelati de fiecare data cu incredere atunci cand vi se pare ca situatia nu evolueaza asa cum ar trebui.

Asadar, alegerea unui specialist in pediatrie in Mures trebuie sa tina cont de urmatoarele criterii cu adevarat ajutatoare pentru toti parintii:

  1. Experienta in domeniu: un bun medic pediatru este cel care va fi capabil sa identifice cele mai bune solutii privind rezolvarea problemei medicale pe care a intampinat-o micutul dumneavoastra. Bineinteles, acest aspect se identifica cu gradul de experienta al specialistului si cu numarul de cazuri pe care le-a avut in decursul carierei sale.
  2. Dotarile cu aparatura ale clinicii respective: in mod definitoriu, un aspect deosebit de relevant de care poate sa depinda starea de sanatate a copiilor tine si de aparatura tehnologica din cadrul cabinetului medical in care medicul pediatru isi desfasoara activitatea profesionala.
  3. Costurile pe care urmeaza sa le suportati: desi atunci cand vine vorba despre asigurarea starii de sanatate a copilului nostru, am fi capabili sa platim si cel mai mare pret doar pentru a avea certitudinea ca problema medicala este rezolvata, este bine sa fim pe deplin siguri ca tarifele medicale pe care medicul pediatru ales le practica sunt competitive si reflecta in totalitate calitatea serviciilor asigurate. Daca nu sunteti pe deplin multumiti de acest aspect, atunci puteti cauta o varianta mai accesibila, dar la fel de calitativa precum cea anterioara.
  4. Profesionalismul: un bun medic pediatru, inainte de orice va lucra cu pasiune si, mai ales, din dragoste pentru copii. Daca acesta nu exceleaza si din acest punct de vedere, atunci gradul de profesionalism nu va fi cel mai inalt posibil. De asemenea, copiii, in special la varste destul de fragede, sunt foarte nelinistiti, iar doctorul specialist trebuie sa fie capabil sa le trezeasca interesul si sa ii calmeze pe parcursul consultatiei.
  5. Gradul de igiena si de curatenie din acea clinica: nu sunt deloc putine, din pacate, cazurile in care copii sunt cu mult mai afectati negativ din privinta starii de sanatate in urma unei interventii medicale decat inainte. Acest aspect se datoareaza lipsei de atentie alocata gradului de igiena si de curatenie din acel spatiu medical. Trebuie sa fiti pe deplin atenti la acest aspect de fiecare data, dar mai ales atunci cand vine vorba despre necesitatea de a merge cu propriul copil la o programare medicala deoarece micutii au un organism mult mai sensibil decat adultii si starea de sanatate se poate considerabil agrava.

Asadar, alegerea unui medic pediatru potrivit pentru copilul dumneavoastra poate fi un aspect destul de problematic. Cea mai recomandata policlinica, care exceleaza in toate sectiile sale, este Carit-San Medical din Targu Mures, in care medicii pediatri se deosebesc prin excelenta si prin oferirea tuturor pacientilor nu doar atentia cuvenita, ci si cele mai calitative solutii de rezolvare a afectiunilor medicale.

pediatrie in Mures

Etichete: , ,